20 mart 2013....
bear-bull bahsetmiþ....hikayedir....
Spekülatörümüz gelir. isim zikretmeyelim. ya da kurtlar vadisi gibi olsun. gerçek isim olmasýn. PALACAN ***** olsun adamýmýzýn adý. alt yazýda da burada isimleri geçenlerin gerçek hayatla ilgisi yoktur yazsýn.
mal satacaðým bu hafta yüklü ödemem var. teknik temel bak bakayým benim tahtanýn durumu nasýl kýzým.
efendim inanýn piyasa çok kötü haftayý beklesek FED AB falan bir gaza gelecek nasýlsa endeks o ara çýksak.
kýzým bana para lazým o da bu hafta lazým. kaç lot alýcý var aþaðýda. þimdi satsak. beyefendi bu tahtayý biliyorsunuz KY da metastock var internet var. bla bla bla....
kýzým hikaye dinleyecek halim yok. aþaðýda kaç lot var sen onu söyle.
tabana kadat 3800 lot efendim
anladým þu macitmiydi neydi onun al olmasý için kaç lot almak lazým.
beyefendi en az 4 gün üstüste yüklü alýmlarla ortalamayý yükseltmemiz lazým.
peki kýzým AL indikatörünü bilir misin ?
hayýr efendim.
tavana kadar kaç lot var ?
6200 efendim
yaz kýzým 12000 lot 2000 er 2000 er tavana kadar
efendim tahta tavanda satýþlar gelirse biraz verelim mi kendi alýþlarýmýza
yok kýzým
20000 lot daha yaz alýþa
ben kahve içeceðim Abdül beyin yanýndayým.
..................
ikinci seans durum nasýl kýzým.
gelmediler efendim ortalama 4525 TL ile elimzde bu seans aldýðýmýz 6800 lot daha oldu.
gelecekler kýzým sen tavana kadar kaç lot var ?
14700 lot oldu efendim
tavana kadar yaz bir 40000 lot daha alýþ bakayým.
efendim aþaðý kademelerde bizim dýþýmýzda bayaðý alýcý oldu verelim mi ?
yok kýzým gerek yok.
ZARTDATA HABER DETAYI
þirketimiz kýl tüy iþine girerse % 50 daha fazla kar eder mi diye araþtýrma yaptýrýyoruz. ortakta bakacaz bir de onun fizibilite çalýþmasý var. halkýmýz bilsin istedik.
seans salonu :
KY hamdullah : abi çýktý iþte ******** bunlar abi ben sattýydým bu adi kaðýdý biliyorum ben abi bu kaðýt 4 gün tavan çeker. kahretsin ya.... yarýn da direk tavan açar. herifler dýþarý bilgi sýzdýrýyorlar. önce spekülatör duyuyor kardeþim. ya.
KY emekli sazan : kýzým hiç mi gelmez. yazdýrsak.
vs vs vs
PALACAN ***** abimiz gülümser kýza döner kýzým tavaný bozma yarýn ilk seans gene tavana kadar al satlarla memnun et benim yatýrýmcýlarýmý. kalan olmasýn malsýz. ürkütmede olur mu yavrum.
AL indikatörü al vermiþtir gene abimiz cuma günü ya da pzt günü elinde kalanlarý vermek istemezse macit te risi de cici de al verecektir.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri