Yarın genel kurulu varmış.....
Yarın genel kurulu varmış.....
Ne kadar borç almışki bu kadar kefalet verilmiş.
Aldıkları kredi falan olsaydı bilanço da gözükürdü. Bunu şirkete sordum cevap gelirse paylaşırım.
Screenshot_20220325-183209.jpg. Bak bugünkü
elimde olmayan bi hisse hakkında tartışmak istemezdim ama cevap hakkı doğduğu için son kez yazmak zorunda kalıyorum bi daha da bu topiğe uğramam
önce spek ettin şimdi de yalancı yaftası yapıştırıyorsun,hem yalan diyorsun hem şirketin konuyla ilgili açıklamasını önüme koyuyorsun,yalansa toplantıda niye bundan bahsedilmiş,bana yalancı diyeceğine bunu sorgula önce
ikincisi,dipnot bilmem kaçta detayı verilen teminat kefaletten şirketimizin herhangi bir menfaatı yoktur demişler,şirket adına birilerine verdiğimiz herhangi bir kefalet yoktur diye bir ifade var mı,demek ki böyle bişey var ve ben yalan atmamışım
ben buraya bu konuyu taşırken meseleyi açıklığa kavuşturabilirmiyiz,illaki bilen birileri vardır diye düşünmüştüm ama iş suçlama ve tartışmaya dönüştü,amacım hisseyi karalamak falan değildi,ben kafamdaki soruların cevabını bulamadım siz bulmuşsunuz hayırlı olsun
Guzel bi detay yakalamışsın hocam eğer sehven yapılan bir hata ise tekzip edilmeli
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Kafa karışacak bir durum yok ortada. Orda açıkça yazıyor şirket adına alınan kredilere şahsi kefalet vermişler. Şirketi falan kefil yapmamışlar. Benim anladığım bu. Şirket bu konuda açıklama yapacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yani şirketin kredisine o da öyle büyük bir rakam değil zaten şirketin nakiti fazlasıyla var şu anda bilanço da gözüken bu.adamlar şirketlerine kefil olmuşlar yani.
Yienede konuyu daha iyi anlayan biri varsa memnun oluruz bizimki sadece düşünce. Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri