merhaba arkadaslar geçmiþ olsun dlekleri için teþkkürler.
Talat bey benden yardým istemiþti yardýmcý olmaya calýstým baya bir ugrastým çözemedim.
sezai beyle iletiþime geçtim bir þekilde.
Problemi çözdük.
Sizi bilgilendireyim dedim sezai beylede biraz konustum.
Öncelikle arkadaslar ideal veri terminali hisse.net platformundaký yazýsmalarda sorumlu deðil. Sorumlu olma gibi bir zorunluluklarýda yok yani bu konuda kendileri haklý nihayetinde evet uzunca bir süre destek verdiler bu platformda ancak iþlerinin cok yogun oldugunu belirttiler.
Eðer idealle ilgili soru görüþ öneri vesaire olursa bunu idealin kendi sayfasýnda iletiþim bölümünden kendilerine ulasarak veya mail yoluyla iletmeniz durumunda çözüme ulasacaktýr.
Bu ilk bilgilendirmeydi ikinci bir konu ise.
talat beyin problemýnin bizimde basýmýza gelebileceði konusundada bilgilendirme almýþ oldum.
Þöyleki ideal de verison yenile butonuna basarsanýz yeni version kuruyor. Talat bey de böyle yapmýþ. Fakat yeni version framework 4.5 ve üzerini kullanýlýyor.
Bilgisayarýnýzda fremework 4,0 kurulu ise ve siz ideal verisonu olarak 5,09 a yükseltirseniz portfoye baglanamam vb gibi sorunlar yaþayacaksýnýz.
Sistemlerle ilgili bir güncelleme yok bu yeni ideal versionunda o yüzden hemen anýnda yükselteyim telaþýna girmenize gerek yok.
Ancak nihayetinde ilerleyen dönemlerde mutlaka bu versiona geçileceði için dileyen;
Önce bilgisayarýna framework 4,5 ve üzerini kurmalý daha sonra ideali güncellemeli.
BÝlginiz olsun ben güncellemedim kendi makinamda þu atraksýyonlu gunlerý atlatýnca bakacagým.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri