Son gün kötü olsada (-900 puan ) guzel bir haftaydi 3600 puan verdi pala , totelde zararda olsamda geceleri gayet güzel uyuyorum taktik pisikolojinin kaldiracagi sistemi degil , kaldiraci kullaniyorum
Yada þöyle diyeyim 100.000 tl mevduatta olan paranin faizden gelen 13.000 tl sini viopta sermaye yaptim. ( rakami öylesine yazdim )
Parayi sifirlarsam eger bilinmez ama sanmiyorum tek kaybim 1 yiillik faiz kaybi olarak haneme yazilacak
Bütün parayi ve enerjiyi viop'a harcamaya gerek yok
Bol kazanclar...
75 puan zarar bendede
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Þöyle potfoy bölümü kapalýdýr bende genellikle.
hareketleri gördüm herhalde iyi zarar yazmýþýszdýr diye düþündüm.
buraya yazdýktan sonra sizlerde kaç puan zarar ettiðinizi yazarak cevaplamýþsýnýz. Bende herkes puan yazmýþ birde ben bakayým bari dedim. Sizden sonra baktým ne kadar zarar ettiðime 75 puanmýs.
yani ben genellikle portfoy bolumune pek bakmam okadar rutýne býndýký artýk bu iþ cogu zaman portfoy bolumune bakmýyorum acýkcasý pek aklýmada gelmýyor :D
hareketlere bakýyorum burada iyi kar etmiþsizdir diyip geçiom gun ýcerýsýnde portfoye bakmýyorum anca seans kapanýr ve aklýma gelirse bu gun kaç para kar ettik acaba diye bakýyorum. Cogu zaman unutuyorum.
Bazan þok oldugum oluyor iyi bir hareket goruyorum sýnyallerde sonra portfoye bakýyorum þok cunku oyle guzel býr trendde hiç kar edememiþ![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
selamlar
bende eylül ayýda böyle geçmiþ. sizde durumlar nasýl?
not: komisyon kayma düþülmüþ NET puanlardýr.
![]()
Yer Ýmleri