Hocam oncelikle matriks programi satin almayi düþünüyorum internette bu indikatorleri olusturmuslar ona gore al sat veriliyor ozellikler 1 ve 3. Foto ikisi bir al verince kar etme sansi var gibi duruyor bu indikatoru olusturabilecek degerli hocalar var mi simdiden tesekkur ederim indikator yazmak zor mu program sarin alinabilir mi
Fotograf yuklemeye calistim fakat basaramadi.o sebeple kusura bakmayin
Ekranlarý büyük oranda expert yada otomatik iþlem için kullandýðýmdan finnet ile hiç iþim olmadý. Bildiðim kadarýyla bir formül dili yada direk c# vs desteklemiyor. Olsa, onu da denemek isterdim. Foreks fxplus ve platonun ekranlarýný dde yada canlý besleme ile metastock'a veri almak için kullandým. O iþ zaten iyice yaþ, veri anlýk kesilse arada veritabaný olmadýðýndan veriyi manuel düzeltmek gerekiyordu. Þimdi aklýma geldi, artýk metastock bizim borsamýzýn verilerini kendi platformuna anlýk saðlýyor. Otomatik iþlem dýþýnda veri kaliteli ise expert için denenebilir.
Son düzenleme : flexy; 05-09-2018 saat: 00:08.
1 dakikalýk grafiklerde xu30 daki KOSKOCA 300 PUANLIK VERÝ YOK SAAT 18:00
borsanýn kapanýþ rakamýný bile düzgün vermeyi beceremiyorsunuz.
uyumaya devam matriks.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Akþamýnýz esen olsun arkadaþlar,
Birþey sormak istiyorum. Sanki daha önce bulup çizmiþtim ama yarým saattir aramadýðým yer kalmadý bulamadým. Bari size sorayým.
Matriks grafik üzerinde oval kare vs þekiller çizemiyormuyduk. Çizebiliyorduysak bu simge grafiðin neresine saklanmýþ bulamadým
Yer Ýmleri