Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
uufuk hocam
Matriksin yeni versiyonunda grafik üzerindeki svd menüsü akýþ hýzýný çok yavaþlatmýþlar. Ben de bu menüyü fazla aktif olarak kullandýðýmdan yeni versiyon seans izlerken sýkýntý yarattý.
SVD menusunu ne demek acabilir misiniz?
Robot tarafinda benim gozlemim ise, son donemde gun ici hizli islemlerde surekli takilan Matriks, asagi yukari ay basindan bu tikir tikir calismakta. Bunun sebebi yeni versiyon mu acaba? Sebebin ne oldugunu ve Matriksi bu sekilde stabil nasil calistirabilecegimi ogrenmeyi isterim.
Not: Cok yakin bir zamanda Ideal e gececegim. Matriks bu sekilde stabili calisabilirse Matriks ile bir sure daha devam edebilirim.
uufuk abi merhaba...
alýþ sinyali geldikten sonra, fiyat her bir önceki kapanýþýn %2 veya daha fazla üzerine çýktýðýnda sürekli alýþ yönünde ekleme yapmak istiyorum.fakat system tester üzerinde tek alýmdan sonra satýþ sinyali gelmeden tekrar alýþ yapmýyor.
bunu nasýl çözebiliriz.
Merhabalar uufuk Hocam,
resimdeki daire içene aldýðým bar hareketleri formülleri yanýltmaktadýr. Þöyle bir kýsýtlama koymak mümkünmüdür. bir bar (bu hisse hisse fiyatý için 0,050 den fazla deðerlendirilemiyecek)normal bir hareketinden 2 kat fazla hesaba katýlmayacak. Thy ele alýrsak mesala fiyat 13 tl olsun. bir barda fiyat 13,05 e çýksa bile , formül bunu 13,02 deðerlendirsin.
![]()
Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Yer Ýmleri