Üretim yapmýyor.Daðýtým yapýyor.Ayrýca istasyonlara otogaz daðýtýmý da yapýyor. Basit bir mantýkla taþýdðý yükün fiyatý ne kadar artarsa o kadar karý da artacaktýr diye düþünebiliriz
Üretim yapmýyor.Daðýtým yapýyor.Ayrýca istasyonlara otogaz daðýtýmý da yapýyor. Basit bir mantýkla taþýdðý yükün fiyatý ne kadar artarsa o kadar karý da artacaktýr diye düþünebiliriz
cok cok tesekkurler,
bu gun vedalastim, su azerilere hic mi hic guvenim yok petkim tahtasindan o kadar nefret ettirtiler ki
buda ona benzemeye basladi (benim gozumde) belkide buyuk bir firsati ceviriyorum, ama simdilik kenardan bakayim
acikcasi hisseyi , calik vs ortakligi oldugundan aldim, sonucta karadenizde cikan gazla ucacak diye ama simdilik kenardan bakacam
bunun gibi amerikali sirketleri takip edioyrum pembina orneigin yillardir cok guzel divident veriyor vs. bence bunlarda onun gibi hisseleri ornek aliyor ama zaman gosterecek
Putin gibi inatçý bir adam rusyanýn baþýnda olduðu sürece doðal gazda hikaye devam eder.Þu an dünyadaki gaz fiyatlarýný bu gerilim belirliyor. Savaþ bitse bile AB ile buzlarýn erimesi yýllar alabilir.Karadeniz gazý þirkete yeni fýrsatlar yaratabilir. Erdoðan yerli ve milli mantýðýnda olduðu için yabancýlara para kazandýrmayý sevmiyor. Tabii biz hep beklentileri konuþuyoruz.Gerçekleþenleri önümüzdeki dönemde göreceðiz...
Türkiye Azerbaycan ile stratejik iþbirliði anlaþmasýný en üst düzeye çýkardý. Þuan Azerbaycan ile ikili iliþkilerimiz tarihin en iyi döneminde diyebilirim Petkim tahtasýný bilmiyorum o nedenle yorum yapamayacaðým. Bu arada þirket global yatýrým holdinge ait... Bu arada þirket geçen sene karýyla alakalý olarak cüzi bir temettü verdi. Ancak bu sene yüksek bir karlýlýk bekleniyor.Hbk'ya göre iyi bir temettü verebilir diye düþünüyorum
Merkez Türkiye olacak! Putin, doðal gaz krizi yaþayan Avrupa için formül önerdi
Rusya'nýn Avrupa'ya gaz akýþýnýn büyük bölümünü saðladýðý Kuzey Akým 1 doðal gaz boru hattýndaki gazý kesmesinin ardýndan Avrupa doðalgaz fiyatlarýnda büyük sýçrayýþ yaþandý. Kremlin tarafýndan yapýlan açýklamada ise Rusya'nýn Kuzey Akým 1 boru hattý üzerinden Avrupa'ya gaz arzýnýn, Ukrayna'yý iþgali nedeniyle Moskova'ya karþý yaptýrýmlarý kaldýrmadýkça tam olarak devam etmeyeceðini ifade edilmiþti.
Çeyreklik Net Karlar
2022/1 32.717.814
2022/2 149.449.509
2022/3 321.321.247
Bütün mesele bu ivme devam edebilecek mi? Önemli olan sürdürülebilirlik.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Hiç küçük yatýrýmcý yokmu
MÜTHÝÞ BÝR BÝLANÇO #NTGAZ (NATURELGAZ) HÝSSESÝ 9 AYLIK BÝLANÇO DEÐERLENDÝRMESÝ
https://www.youtube.com/watch?v=C09i4hEDv2g
Yer Ýmleri