13 nisan2023 ile 28 nisan arasýný grafikde en yüksek yer ile en düþük kapadýðý yer olarak iþaretledim pastada kimlerin mal aldýðý ve sattýðýný inceleyin bank of amerika bu yarýþta tavþan atlet görevini yapýyor tahtacý endeks düþerken hiç mal satmadan hisseyi düþürebilir bunu gören yatýrýmcý satýþ geliyor deip hissesini satar ara sýra da alanlar olur endeksin 4 gündür düþmesi tahtacýnýn iþini kolaylaþtýrdý ve hisseyi 119 20 lere kadar düþürdü endeks düþerken yatýrýmcýlarýn çoðunluðu hisse almaz elindekini satar bunu tahtacý bildiði için borusaný dip yaptýrdý . toplam satýþda en çok satýþ yapanlar ekibin içinde olanlardýr onlarda satýcý görünmese tahtada iþlem olmaz iþlem olmayýnca satýþda gelmez düþmeyen hisseyi de yatýrýmcý satmaz takas da çok fazla hisseleri de yok en çok satanlarýn takasýndan belli oluyor oyuncu olduklarý . yatýrýmcý uzun vadaci olmazsa kazanmasý mucizedir yatýrýmcýlarýn çoðunluðu anlýk günlük belli bir zaman diliminde düþünür hissenin her hareketinden yararlamak ister bundan ancak tahtacý yararlanýr bir iki defa kazanýr sonra baþka bir hisse de kazandýðýnýn 2 katýný verir hiç bir yol düz gitmez iniþli yokuþlu virajlý ve düz olan yerleri vardýr hisse de aynýdýr onun için uzun vadede istediðiniz yere ulaþýrsýnýz .
yatýrým tavsiyesi deðildir
Deðerli kartopu
Paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim.
Cari kurmuþlar maliyetler aldýklarý adetler önemli tabii ki
Güzel karlý bir þirket güzel iþler yapýyor bana göre herkese bol kazançlar
Kaðýtta operasyon yaptýlar. Hemde baya baya. Normal düþüþ deðil bu. Endeks düþüyor vs. Ama her gün taban ...
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Valla ne desek boþ pis iþler oluyor. Sadece bu kaðýt deðil ama en çok düþen kaðýt oldu.
Þu enflasyonda gerçekten milletin birikimine zamanýna yazýk oluyor. Hadi ben spot taþýyorum kredili yok vs. Ama zaman geçiyor bekleme maliyeti var. Neyse ya en sonunda parayý çekip faize atacaðým sürekli mal taþýmak hata.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri