borsada temeli olmayan tekniðe inanmam tekniði para yapar tahtacý hangi hisse olursa olsun spekülatif olarak istediði yere çýkarýr sonra yatýrýmcýnýn üzerine yýkar aldýðým hissenin geleceðine bakarým 2013 yýlýnda amerikada fabrika kuracaðým dediðinde az da olsa almýþtým bölünmeden önce 2020 ye kadar çoðalttým bu arada elimdeki hissenin % 10 gibi sat al yapýyorum 2020 / 12 aylýk bilançosu hasýlat önceki yýlýn hasýlatýna göre 800 milyon düþük geldi zarar da yazdý elimdeki hisseleri azalttým 2021 ekim ve 2022 mart ayýnda da en yüksek 39 00 gördükden sonra düþeni yukarý kesmesi ile sattýklarýmý 25 00 / 27 00 fiyatlarda yerine koydum 100 00 tl ye kadar sat al yaptým hissemi hiç azaltmadan
100 00 den sonra sat al yapmýyorum 2023 / 12 aylýk bilançoyu göreceðim esas 2024 / 12 aylýk bilançoyu görmekistiyorum amerikada aldýklarý ve kapasite artýrdýklarý türkiyeden geniþ çaplý boru fabrikayý söküp amerikaya kurdular bunlarýn meyvesini hasýlatlarýný göreceðiz dolar 2024 sonunda ne kadar olacaðýný tahmin edemiyorum .tahtacý 2023 ve 2024 bilançolarýný satýn alýyor þirket ayrýntýlý bilançosunu dolar üzerinden yapýyor yatýrýmcý aldýðý hisseye bir vade biçmesi 6 ay 1 sene 3 / 5 sene gibi veya daha fazla .
yoksa devamlý hisse al sat hisse deðiþtir bu þekilde hiç bir yatýrýmcý kazanamaz ancak borsacý olurlar yatýrýmcý olan kazanýr hisse için þuraya gidecek buraya kadar düþecek diye rakam vermem yatýrýmcýlarýda karamsarlýða düþürmem . þirketlerin geleceðini okuyabilirsem gideceði yeride tahmin ederim onun için inmiþ çýkmýþ hiç umurumda olmaz gelecekte vereceði temettülerle yatýrýmcýlar hayatýný çok rahat edererek geçirir hissede o oranda yükselmesini devam ettirir .
yatýrým tavsiyesi deðildir

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri