tahtacý cuma gününden bu sipariþ sözleþmesini 363 milyon dolar tl olarak 12 milyar 300 milyon tl imzalandýðýný biliyorlarmýþ . y t d
tahtacý cuma gününden bu sipariþ sözleþmesini 363 milyon dolar tl olarak 12 milyar 300 milyon tl imzalandýðýný biliyorlarmýþ . y t d
Niyetlendik ama alamadan yürüttüler yarýn vitesin yönü nasýl olacak merak ediyorum.
bmh sahipliði mannesman alman þirketi ile borusan holding mannesman alman þirketi hisselerinin tamamýný borusan borunun ana sahibi borusan holdinge sattý bu satýþýn birleþmesi oluyor zaten 1998 yýlýnda mannesman alman þirketi borusan boru ile ortaklýk yapmýþtý bu ortaklýðý sonlandýrdýlar demek ki 25 yýllýk anlaþmalarý vardý alman teknolojisini borusan boruya ilerletip geliþtirip yerleþtirdiler ve bu günlere getirdiler amerikada rekabet ediyorlar .
yatýrým tavsiyesi deðildir
Almanlar tüydü zaten ardýndan hisse çöktü 900 den 400 e geldi
þu an dipten tepki geliyor, tekrar dönüp dipte çift dip yaparsa güzel olur
o zaman eski hedef hatta az üzeri bile gündeme gelebilir
bugün tavan bakalým yarýn taban olacak mý?
ilginç bir hisse, dengesiz hareketleri mevcut![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Buralarý çok sessiz kalmýþ. Borusan 1 ayda %40 yaptý. Spek mali daðýtmak amacýnda olsaydý, ortalýk bir hayli kalabalýk olduru. Acaba daha ne kadar yükselebilir ? ViOP vadelisi uzerinden %10 - %15 indirimle biraz BRSAN alarak araniza katilmis bulunuyorum.
bugün birinci gep i doldurdu 499 75 tahtacý bundan sonra ne yapacak yukarýda sürebilir / aþaðýdaki gep e yönelebilir tam kapatmadan da yukarýya dönebilir tahtacý spek den her þey beklenir . tahtada alýcý veya satýcý yatýrýmcýlara baðlý ona göre oyun kurar yukarýya da dönebilir aþaðýyada sürebilir .
yatýrým tavsiyesi deðildir
Þu boruyu bitüm kaplasak da mý saklasak bitüm kaplamasak da mý saklasak..
Çok bekletti, 6 ay saklý (saplý - saplanmýþ) vaziyette kaldý.
120" SWP - 18 metre bi þey, iç dýþ kumlanmýþ, içi epoksi, dýþý bitüm kaplý.. bi ucu da muflu.
Hareket edemiyorum. Ne boruymuþ be.
Kaplamasý olmasa, bu defa 24" kazýk borusu olacakmýþ (tý..)
Endeksten de þutlandý.. Þakir pazartesi tavan kapat da gidiþin muhteþem olsun.. Çay içeme emi..
Yer Ýmleri