koçum tuik sen olmasan enflasyonla kimse mücadele etmeyecek vatandaþ bölücü muhalefet fetöcü, stk lar ya.vþ ak hepsi enflasyon yüksek deyip duruyorla ryalancý i.bneler bak %1 bile deðil enflasyon faiz arttýrmayada gerek yok
bir halt olacaðý yok.
Her vaka hasta deðilse her fiyat artýþý da enflasyon deðildir.
Enflasyon çok bile açýklanmýþtýr
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
dolar bir süre belini doðrultamaz, haftalýk grafik sat verdi, þüphesiz hafta sonunda bu deðerde olmasý koþuluyla.
Faiz artar basarlar
Enflasyon düþük çýkar basarlar
bu döviz yatýrýmcýsýný ahaber izleyicisi mi sanýyorlar acaba
Enflasyonu yalaka takýmlar hep dötten,baþtan anlatýyorlar geveleyerek,neymiþ bir aya göre,yýllýkmýþ falan filan,bide zamlara zam deðil güncelleme imiþ,ayarlama imiþ,mesela ben emekliyim 18 senedir,çalýþsaydým 15 tl cývarýydý ücretim,ama 3.40 tl þu an,zamanýnda ben 400 alýrken peder 250 alýrdý,þimdi oun yarýsýný bile alamýyorum,mesela tüp 125 fiatý,203'de 15 tl idi,demekki %9 misli artmýþ,600 tl ile emekli oldum 9X600=5.4.00 yapar,bu rakam asgari,pedere göreyse 9000,birde asgari ücretin altýnda emekli maaþ alanlar var...Korkum maaþlarý verememe durumu mevcut,zaten dile getiriyorlar alýþtýrma yaparak,neymiþ Ecevit zamanýnda maaþlar ödenmemiþ,Ecevit kadar baþýnýza taþ düþsün,adamýn sayesinde iktidar oldunuz ABD Eþbobluðunu devreye sokarak,Özalýn,Çillerin ülkeye yaptýðý zararlarý onun üstüne yýktýnýz,millette bir umut size sarýldý,sizler ne yaptýnýz ne var yoksa hepsini sattýnýz,geriye ne kaldý,sadece posa,hazýr fabrikalarda elden gitti,zaten çoðunu biliyorsunuz.
Ne yazýkki öyle,çünkü çoðunluðu trt ve onun gibileri izliyor,aktif halk ve TV 1 izleyecek halleri yok,zaten o kanallarýnda fiþine çekmeye çalýþýyorlar,kýlýçdaroðlu diktatör bozuntusu diyor kýzýyorlar,peki sizin yapmaya çalýþtýðýnýz ne?...devamlý belirtirim,DEMOKRASÝ BÝR ARAÇTIR EMELÝMÝZE ULAÞANA KADAR BAÐLIYIZ,PEKÝ EMELÝNÝZ NE ?...Bu deyimleri kullananlara güven unsuru bizler açýsýndan sýfýrdýr.
Yer Ýmleri