Ben sahsen Damadin gonderildigini dusunuyorum.
Sn.Arinc'in, 30 - 40 AKP'linin DEVA partisine gecme hazirliginda oldugu bilgisi bu azil'in sebebi bence.
Gemi batiyor.
Simdi tum AKP'li vekiller cankurtaran arayisinda.
Ben sahsen Damadin gonderildigini dusunuyorum.
Sn.Arinc'in, 30 - 40 AKP'linin DEVA partisine gecme hazirliginda oldugu bilgisi bu azil'in sebebi bence.
Gemi batiyor.
Simdi tum AKP'li vekiller cankurtaran arayisinda.
Çýkýp da öteki damadý ekonominin baþýna getirse, o cenahta bir kiþi çýkýp ta tek laf etmez sanýrým..
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ziraatte 8.29 buralardan dolar alinirmi yoksa ayýn 19 unu beklemekte yarar varmý.
Robin brooks deðiþtirmedi ise adil deðer 7,5 demiþti.
2018 travmasý bende devam ediyor o nedenle aðýrlýklý dolar pozisyonumu deðiþtirmem ama kýsa bir olumlu rüzgar yakalarsak aþaðý gideriz gibime geliyor. Bu nedenle satmamda almamda. Biraz izlemeyi düþünüyorum.
Bu arada biden görevi 20 ocakta devralacak buda bir kenarda dursun.
Robin Brooks
@RobinBrooksIIF
Chief Economist
@IIF
, former Chief FX Strategist
@GoldmanSachs
& Senior Economist
@IMFnews
. Opinions are my own. Email: rbrooks@iif.com.
YTD deðildir
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Ekonomi yönetiminin TÜRK LÝRA'sýnda çok büyük miktarda hýzlý bir deðerlenme isteyeceðini düþünmüyorum. Yani akýl öyle diyor. Deðerlenme olsa bile çok uzun soluklu olmamasýný beklerim. Dýþ ticaret dengesini düþünerek, ithalatý patlatmak istediklerini sanmýyorum. akýl baþtaysa tabi.
olan oldu. zamaný geri sarsalar düzeltilecek çok þey var da, mümkün dðeil. buradan sonrasý biraz daha güvene ve gerçeklere dayalý, istikrarlý, akla mantýða uygun yönetilir umarým. yoksa ne olacak yine baþa sararýz, bugünden aylar sonrasýnda geliþen piyasalar korona sonrasý çýkýþýný yaparken biz de çürük elma toplarýz.![]()
8.15...![]()
Yer Ýmleri