Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 939/956 ÝlkÝlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,505 - 7,512 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by BaþKara Yazýyý Oku
    Ikisi de saçma. Bu iki kavramla sonuca ulaþýlabilir mi?

Bu ülkede 10 yaþýnda fiesta 100 kaðýda gidiyor! Acaba niye?
    Sn baþkara kapitalizmin mantýðý kar maksimizasyonuna dayanýr,o açýdan her finansal enstrumanda aslýnda herkes fýrsatçýdýr.Misal yarýn biden bir laf etse dolar bir haftada 15 olsa kar almak için bir fýrsat penceresi yarattý diye düþünülebilir.Veya hükümet dolarý baskýlamak için kýsa süreli faizleri yüzde 50 ye çýkardý bu da ayný þekilde fýrsat olarak düþünülebilir,rakamlar genç arkadaþlara abartý gelebilir bu rakamlardan çok daha yüksekleri 1994 krizinde oldu.O anlamda ben fýrsatçýlýðý her anlamda yanlýþ görmem,kapitalizmin doðasý bu zaten.

Alýntý Originally Posted by Joe Dalton Yazýyý Oku
    milyar deðil milyondur o..
    4-5 milyonda öyle ahým þahým bir para deðil zaten..
    Para pul oldu iyi bir otomobilin 350.000 tl olduðu ülkede milyon rakamý orta üst sýnýf olur. Zengin mengin deðil. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Satarsa Tak parti satar. Neyse bu gecelik bu kadar siyasi söylem yeter...

Psiko 10 yýl önceye 100000 tl ile dönüp arsa alacaðýna bitcoin alsan 30.000 kattan fazla kazanýrdýn. Dün gece viopun muhabbeti buymuþ
    bir halt olacaðý yok.

4. Zamanýnda bedava ürettiðim þeyi parayla niye alayým ki .

Sene sanýrým 2006 idi tam detay tarih hatýrlamýyorum þubat ayý gibi idi mine ederken power supply patlayýp anakart yandýðýný biliyorum . Hdd hala duruyor biryerlerde ama kurcalamadým açýkcasý

2010 yýlýnda bir kez kurcalayýnca tekrar power suplly dan dumanlar çýkmýþtý o zamandan beri ilgilenmedim

Zaten patlamasa bile o zamandan sonra 4-5 kere daha hacklendi tüm cihazlarým o yüzden olsa bile bir iþe yaramazdý benim için .

5.  Alýntý Originally Posted by Pscyokinesis Yazýyý Oku
    Zamanýnda bedava ürettiðim þeyi parayla niye alayým ki .

Sene sanýrým 2006 idi tam detay tarih hatýrlamýyorum þubat ayý gibi idi mine ederken power supply patlayýp anakart yandýðýný biliyorum . Hdd hala duruyor biryerlerde ama kurcalamadým açýkcasý

2010 yýlýnda bir kez kurcalayýnca tekrar power suplly dan dumanlar çýkmýþtý o zamandan beri ilgilenmedim

Zaten patlamasa bile o zamandan sonra 4-5 kere daha hacklendi tüm cihazlarým o yüzden olsa bile bir iþe yaramazdý benim için .
    herhangi bir ülkenin gizli servisinden ya da herhangi bir ülkenin emniyet kriminal laboratuvarýndan tanýdýðýnýz var mý ? orada kalan bi þeyler varsa kurcalanýp geri alýnabilir diyeyim de...
    samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
    hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.

6. Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz IX

Zenginliðin nasýl geldiði önemli .

Mesela Porsche Bokster spor arabayý hep evin sokaðýna býrakýyor bir tanýdýk .

Milyonluk araba ama otoparka býrakmak gereði duymuyor çizilmesin vurmasýnlar vs diye korkmuyor sanýrým

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Özelde þu anda istediðiniz branþta asgari ücretle çalýþacak öðretmen bulabiliyorsunuz.
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by Egeli Yazýyý Oku
    Katýlýyorum. Bu nedenle özellikle çocuðunu özel okula, kreþe gönderenlerin öðretmenlerin ne kadar maaþ aldýðýný sorgulamasý gerekiyor. Hatta devlet özel sektörde öðretmenlik yapanlarýn maaþ ve özlük haklarýnýn kamudan daha az olmamasý için gerekli çalýþmayý yapmasý gerekiyor.

Teoride en üst düzeyde kamu hizmeti verdiðiniz takdirde özel giriþim var olamayacaðý için, özel giriþimlerin kamu hizmetinin tamamlayýcýsý olamayacaðýna inanýyorum. Toptan kalkmasý gerekir ama fiili olarak var olduðuna göre düzenleme iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Hatýrlar mýsýnýz, hükümet bir düzenleme yapýp özel okulda çalýþan öðretmenler için maaþ limiti koymuþ, okullar bu ücret daha aþaðýsýna veremez demiþti.

Ama komedi þuydu ki , kendisi ücretli ve sözleþmeli öðretmenlere belirlediði sýnýrdan daha az ücret veriyordu.

Ýnsanlarýn verimli çalýþabilmesi için kiþisel mutlulugunu ve doyumunu saðlamýþ olmasý gerekir . Yarýnýndan endiþe etmemeli ve hakkettiði saygýyý görmelidir.

Açýlým sürecinde oldugu gibi þehit arkadaþlarýna saygý gösterilmeyen asker yahut polis moralmen çöker.

Bilmem ne baþkanýnýn tanýdýðýndan dayak yiyip üzerine bir de haksýz çýkarýlan saðlýk personelinin meslek aþký biter.

Halý sahada savcýya sýra vermedi diye gözaltýna alýnan 12 öðretmenin idealizminde fýrtýnalar eser .

Sözü yine þuraya getireceðim, kim olursak olalým, mesleðimiz maaþimýz önemli deðil. Hepimiz ayný çukurdayýz. Fakire hayat zor da zengine kolay mý?

En zengin olanýmýz dahi 6 ay sonra çöplükten ekmek toplamak zorunda kalabilir.

Ve bir þeyleri düzeltmek için atýlacak ilk adým eðitimdir. Eðitimin baþ aktörü ve uygulayýcýsý olan öðretmeni hor görüp, maaþýný asgari ücretle kýyaslayýp, gelecek kaygýsý yaþatýrsan o çukurdan çýkamazsýn.

Sayfa 939/956 ÝlkÝlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •