-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Japon kadın vardı bir şarkısı vardı neydi o
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reha gaya sözlerini ezberlemişti
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
reha gaya sözlerini ezberlemişti

Trol kalmayınca reha abi formdan düştü
-

Originally Posted by
Crashontheway
Çok iyi hatırlıyorum o sahneyi, özellikle önlerde oturanlardan biri Güler Sabancı idi yanılmıyorsam, eksik olmayan sahte gülücükler ve yüz ifadelerinden konuşmalarına kendisinin bile inanmadığı anlaşılan bakanı çılgınca gayretli alkışlarıyla tribünlerdeki amigolardan farkı yoktu. Gerçekten iğrenmiştim o günkü yalakalıklarından...

Buldum
https://twitter.com/i/status/1310888344033820672
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Gercekten cok yazik.
Ben bunlari adam sanirdim.
-

Originally Posted by
Tinaz
Gercekten cok yazik.
Ben bunlari adam sanirdim.
Adam olmadıklarını çok eskiden beri söylerim, koç ailesi bu ülkede pek sevilmez ama nur içinde yatsın rahmetli Vehbi Koç ve Rahmi Koç bunlardan binlerce kat daha adamdır. Yeni nesile işin doğrusu benim de kanım pek kaynamadı ama pandemi ilk başladığında en önde gördüğüm grup Koç grubuydu. Sadece benim çalıştığım hastaneye onlarca beyaz eşya bağışladılar, neredeyse her servise çamaşır yıkama ve kurutma makinası kurdular. İki ay hastanede kaldım o dönem, eve barka gidemedik, bağışlarının o kadar çok faydasını gördük ki en sevmeyen adam bile dua etti arkalarından. Bir anda Ventilatör üretme işine girdiklerini ve büyük bir açığı kapattıktarını söylemeye gerek bile yok sanırım.
-
-

Originally Posted by
ayhan53
Çakma sakıp ağa.Aynı vurgular,aynı mimikler.Sakıp ağanın öyle ya da böyle bir ağırlığı vardı,sabancılar bir şekilde koç grubu karşısında rol çalabiliyorlardı.Özdemir sabancı asıl akıllı olan oydu,japonlarla sabancıyı ortak yapıp yerli otomativ sanayinde bize boyut atlatabilirdi,ne olduğu bilinmeyen bir şekilde öldürdüler.Sabancılardan başka da vizyonu olan birini tanımıyorum.Ali sabancı bambaşka bir olay onun hakkındaki düşüncelerimi buraya yazamam.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri