-
-

Originally Posted by
ayhan53
gaz geliyor mu
Eskiden bir TV skeçinde Gazman diye bir karakter vardı.
Hamdi Alkan’dı galiba canlandıran.
-
-

Originally Posted by
finans_mt
saçma şimdi yabancı yılın başından beri bu hareketi 300 milyon doalr için mi yaptı borsada
adamlar 5 milyar doalrlık hisseyi satıp geri bu fiyattan mı alacak endekse bakarak yorum yapmış bankalr endeksi belirlkeyen kağıtlar 30 kağıtları öyle hiç biri gitmediğinden endeks buralarda kaldı
yoksa 100 kağıtlarının çoğu 2 ye 3 e katladı oradaki paylarıda gümledi
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
rxpu
Büyük bankalar biraz kıl olabiliyor bu konuda. O nedenle emin olamadım. Teşekkürler.
2 ay evvel Halkbanka 15-20 bin arasi EUR cash yatirdim aksamustu olmasina ragmen havada kaptilar adeta ve kimse bir sey sormadi.
-

Originally Posted by
ayhan53
saçma şimdi yabancı yılın başından beri bu hareketi 300 milyon doalr için mi yaptı borsada
adamlar 5 milyar doalrlık hisseyi satıp geri bu fiyattan mı alacak endekse bakarak yorum yapmış bankalr endeksi belirlkeyen kağıtlar 30 kağıtları öyle hiç biri gitmediğinden endeks buralarda kaldı
yoksa 100 kağıtlarının çoğu 2 ye 3 e katladı oradaki paylarıda gümledi
bu bir başlangıç mı, yoksa gel gel mi onu görmek lazım.
yalnız olay hisseden çok dibste, eğer dibse giriş devam ederse döviz kuru ister istemez gevşeyecektir.
-

Originally Posted by
ardac
2 ay evvel Halkbanka 15-20 bin arasi EUR cash yatirdim aksamustu olmasina ragmen havada kaptilar adeta ve kimse bir sey sormadi.
Teşekkürler.
-

Originally Posted by
BOSPOROS
Türkiye’de ve Almanya’da tüm Avrupa’da.!!!
Türkiye'deki gişe memurlarının bundan haberi olur mu pek emin değilim ama bilgi için teşekkürler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri