Guzel analiz yapmissinRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzel analiz yapmissinRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir an için olayýn tersini düþündüm. Adam silahlý olsa bu sefer kadir yaralanacak veya ölecekti.
Açýkçasý hiç birimiz olaylarý okuyup müdahale edecek kadar deneyime veya bilgiye sahip deðiliz. Bu nedenle bu konu oldukça tartýþmaya açýk.
Bana kalýrsa sorun toplumdaki iletiþim problemi. Bu toplumda þiddete yol açýyor.
Bu konuya toptan eðilmek yerine konu kadýna þiddet, doktora þiddet gibi alt baþlýklarda inceleniyor. Oysaki araç kaputunda zýplanýlan bir ülkede sorun genel anlamda þiddettir.
Bunun alt nedenlerine inilip incelenmesi gerekir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Stres atacak, bir tane bile trol gelmezmi yahu þu baþlýða?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
istanbulun il baþkaný ne o öyle , replika gibi ...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
dolce & gabbana
paralarý döþe kabana
https://www.beymen.com/p_dolcegabban...n-kaban_781430
[IMG][/IMG]
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Kadir Þeker :
Kanunlar bir kadýnýn þiddet görmesinin önüne geçmelidir.
Sokak bir kadýn yahut erkek yardýma ihtiyaç duyuyorsa yardým edilmelidir . Oturup izleyerek polisin gelmesi beklenmez .
Genç bir çocuðun böyle bir duruma düþüp hayatýný karartmasi da üzücü.
Lakin ; yargýlamanýn ve cezalandýrmanýn görevi olmayan kiþiler tarafýndan yapýlmasý çok daha vahim olaylara sebep olur.
Kadir Þeker ceza almasaydý, karýsýna göz diken gider kocasýný öldürürdü en ufak bir tartýþmalarda. Evet uç örnek verdim ama az bile oldu çok daha enteresan þeyler olabilirdi.
Bu yüzden Kadir Seker'in böyle bir ceza alasýný vicdanen doðru buluyorum.
Yer Ýmleri