-
şu anda euro daha hareketli gibi ama akşama doalrda da bi hareket olabilir yukarı doğru
bir halt olacağı yok.
-
dedim ya şişecam da zararda olan pozisyonlarımı desteklemem için TL gerekiyordu. o yüzden erken satmak zorunda kaldım elimde olanları. 8'de 1 birim ve 8.40'ta 3 birim açığa satış yapacağım.
-

Originally Posted by
boldpilot777
8.00 TL üzerinde 1 birim 8.40 TL üzerinde 3 birim açığa satış yapacağım. 800 günlük ortalamaya 5.5-6.00 arası gelene kadar açık pozisyonlarımı kapatmayı düşünmüyorum.
şubat ve haziran vadede satarsanız haberim olsun alırım..
gelir umarım.
https://invst.ly/shlzw
-

Originally Posted by
boldpilot777
dedim ya şişecam da zararda olan pozisyonlarımı desteklemem için TL gerekiyordu. o yüzden erken satmak zorunda kaldım elimde olanları. 8'de 1 birim ve 8.40'ta 3 birim açığa satış yapacağım.
iyid eşişecam 5 lere gelecek daha doalrın dursa daha iyi idi 5 lerde iken dolarda 8.40 olurdu belki hem doalrı yukarıdan satardın hem aşağıdan ŞİŞE alırdın
bir halt olacağı yok.
-
Evet eurusd 1.25 lere bir hareket yapacak onun konsodilasyonu 1-2 haftaya tamamlanır trend açacaktır 1.25'e. hazır vergi kalkmışkan. Dolar sat Euro al mantıklı bir pair trade olacaktır. hemde TL bazlı dövizde düzeltme olursa defansif olacaktır.
-
EUR/USD 1.25 hedefli alınabilir 1.25 üzerinde 1.30 denemekte isteyebilir. 1.15 altında zarar kesmek kaydıyla.
5 yıllık konsodilasyon oturmuş durumda güçlü bir trend var.
Dolar sat Euro al mantıklı bir pair trade olacaktır hemde TL bazlı dövizde düzeltme olursa defansif olacaktır.
[/IMG]
-

Originally Posted by
ayhan53
iyid eşişecam 5 lere gelecek daha doalrın dursa daha iyi idi 5 lerde iken dolarda 8.40 olurdu belki hem doalrı yukarıdan satardın hem aşağıdan ŞİŞE alırdın
Ben öyle düşünmüyorum sisecamda buradan ilk etapta 8.80-10.00 bölgesine kadar dümdüz bir yükseliş bekliyorum.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
FX'ten satacağım VİOP'ta stopaj var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri