Dövizle satmanýz bir çözüm olabilir o zaman
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dövizle satmanýz bir çözüm olabilir o zaman
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dere boyu kavaklar ,
açtý yeþil yapraklar...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Biz tüccar deðiliz. Ondan bizim bakýþ açýmýza göre senin yaptýðýn bedelsiz sermaye artýrýmýna giriyor.
Senin hikaye þuna benziyor. Ben altýndan çok kazandým. nasýl oldu. 100 liradan gram altýn aldým 200’e sattým. Eee
Þimdi altýn kaç lira 500 lira
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
kuyumcu esnafitesi gibi düþüneceksin basitçene ... kapalýçarþý usulü bilanço ... Borcumu düþünce elimde kaç kilom var , kaç kilo ile baþlamýþtým.. nothing more , that's all ... )
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Tanýdýk bir papaz varsa haber verelim yetkililere onlarda önce içeri alsýnlar sonra salsýnlar....
Bu iþi en iyi bilen eski afet uzmanlarý,onlardan biride benim,depremin þiddeti hakkýnda çeliþkiler var,deniz dibi 6.6 ile 6.9 arasý,ama etki alaný çok daha yüksek yer katmanlarý yüzünden,yüzeysel,yani karasal boyutu çok daha yüksek,yani 7-8 arasý,eðerki bu deprem karada olsaydý sonucu çok felaket olurdu,deniz dibi dalgasý yaptýðýndan Tsunami oluþturdu,bunun üzerinde iyi durmalarý lazým,1974 Ýzmir depremi Bucaya vurmuþtu orada 75 yýlýnda görevliydim,yanýmýzda Japon Jeologlarda vardý,zaten bu bölge fay hattý,kuzey afrika kýtasý devamlý dipten Ege bölgesine vuruntu yapar,bu yüzden tarihler boyunca bu bölge aktif haldedir,geçmiþte çok büyük yýkýmlara neden olmuþtur,yani þimdilik ucuz atlatýldý,oda þimdilik.Yerküremiz eski küre deðil,bundan sonraki afet olaylarý çok daha kötü olacak,yani buna göre önlemler çok önem vermeliyiz.
Aþaðýda bu uzmanýmýza kulak vermeliyiz,öyle Allah,Tanrý korur diye bir þey yok,doða bu,kendi bildiðini okur,Kuranda bile geçer,önce tedbir sonra takdir !!!
http://www.gercekizmir.com/haber/Pro...olsaydi-/87398
Yer Ýmleri