-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Originally Posted by
Moruk
Bartalomeus mu? Ekümenik olan o
Ekümenik evrensel demek galiba
Onuda vermezler / vermeyiz canım artık , burda doğmuş büyümüş adam.
Şaşkınlıktan doğan ifade mi gizliyemedim de, yoksa kimse alınmasın aman diyim hassas konular bunlar.
Yok espri olarak yaptım o zaman rezerv 120 milyar dolar şimdi -45 milyar dolar o sebeple dedim .
Makara kukara
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-
Adamlardaki ifade özgürlüğüne hayranım, ülkemizde bu tür şeyler ancak muhalefete karşı ise televizyonda yayınlanabilir, aksini düşünemiyorum bile...Simpsons isimli çizgi filmde Trump'a neden oy vermemelinin sebebini saymışlar...
https://www.yahoo.com/entertainment/...064601776.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
MKELES
Tanıdık bir papaz varsa haber verelim yetkililere onlarda önce içeri alsınlar sonra salsınlar....
O bir kumardi oynadik ve kaybettik.
-

Originally Posted by
apocalyptica
O bir kumardi oynadik ve kaybettik.
şüphesiz ki kumarın bazı yararları vardır..
-
Yasal Bilgilendirme: 2 Aralik 2020 itibariyla Esnek Hesap aylik akdi faiz orani ve aylik gecikme faiz orani %1,46, aylik temerrut faiz orani %1,76 olarak uygulanacaktir.
Gelen mesaj.
-

Originally Posted by
HMZ STBYK
dere boyu kavaklar ,
açtı yeşil yapraklar...
Sapık bu benjamin franklin.
-

Originally Posted by
Sugosu82
ticarette yillardir insanlara anlatamadigim durum bu.
bankada ki 1 milyon tl paran gelecek sene 1.5 milyon olabilir ancak 2 sene once 1 milyona 100 ton alirken 1.5 milyona 80 ton mal aldigimda hani kar.
veya benim gibi 2-3 ay vadeli mal satan adam % 20 kar ile nasil ayakta kalacak.doviz sadece 1 ayda % 10 artmis.
--
firincilara ,pastanecilere artik sunu anlatiyorum
abi senin deponda 1000 cuval un var.ekmek yapip sattin.gittin uncuya : 1000 cuval unun parasi ile 800 cuval alabiliyorsun.sonra 800 u satip gidip 600 cuval aliyorsun.bu sekilde batar misin batmaz misin..
fırıncıların marjları çok yüksek onlar da batarsa esnaf kalmaz zaten.kiracımız var oradan biliyorum.
-

Originally Posted by
gumus2929
İstedikleri kadar düşünsünler.adam 550 bine ev satıyor gözünü kırpmadan bu rakamlardan dolar alıyor. Bu fiyattan alan da kar edeceğini düşünüyor..
.
ev hiç akıl işi değil. anca arsadan topraktan mantıklı .dolar değil altın versiyonunu ben yaptım. iyiki yapmışım. 20senede amorti olan yatırım mı olur. tükürürüm yatırımına.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri