Millet uretmiyor.
Uretecegim diyen bizzat bunlar tarafindan soyuluyor.
Bunlarin sonu yok.
Milletin de yok.
Millet uretmiyor.
Uretecegim diyen bizzat bunlar tarafindan soyuluyor.
Bunlarin sonu yok.
Milletin de yok.
Yahu o kurun geleceði nokta bizim boyumuzun ölçüsü,habire tartýya çýkmýyoruz,kilomuzu boyumuzu ölçmeye korkuyoruz,evet biz þu anda asgari ücreti 100 dolar olmasý gereken bir ülkeyiz,eski dalga geçtiðimiz çinin durumundayýz,bunu kabullenemiyoruz,zamanýnda arjantin de böyle deðildi,venezuela da böyle deðildi,ilerde baþýnýza bunlar gelecek denseydi kabullenmezlerdi.Neyse alinin külahý veliye velinin külahý aliye diye devam edelim bakalým,inþaat ,kanal istanbul katar parasý ,azerbeycan parasý falan belki bir þeyler olur,allahtan ümit kesilmez bekleyelim görelim.
Sadi uzunoðlu hocanýn ettiði laf doðru ,cari fazla verdiðimiz kur doðru kurdur.Ýhracatýn ithalatýndan fazla olacak.
300 koyun vereceklerdi, hatirlayan var mi ?
Once algi olustu.
Sonra acikladilar su kadar donum toprak tapusu olacak diye.
Oysa, tum tarim teskilati biliyor, gariban hayvancinin, degil tapusu, derme catma kendi kurdugu agilin topragi bile kiralik.
O 300 koyunu verecez diyen bakanin, o gun kurumunu bir gorecektiniz..![]()
Ýç piyasa ile dönmeye çalýþan ama dönemeyen bir ekonomi.
Her ile açýlan üniversiteler, çýlgýn projeler, kentsel dönüþüm, sosyal yardýmlar hepsi ama hepsi iç piyasa ile dönmek içindi. Yolun sonuna gelindi.
Ben yazlarý hiç çýraklýk yapmadým. Ama eskiden çýraklýk varmýþ. Bu sayede insanlarýn iyi kötü bildiði bir iþi olurmuþ. Þimdi elimizde diplomalý ama mesleði olmayan insanlar var. Bu insanlar ne yapacaklarýný bilmiyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Daha ne kadar sabýrlý olayým ,gram altýný 80 liradan beri aldým ,bekliyorum,her seviyeden de alýyorum,kiþisel olarak rekabetçi kurdan en emin yatýrýmcýlardan biriyim.Ha bu konuda haklý çýkmakdan memnunmuyum,aslýnda deðilim,emekli maaþý dolar bazýnda yarýya mý düþtü tam hesaplayamadým valla.Gidiþat alým gücüm anlamýnda hiç iyi deðil,o kýsmý kesin.
Yer Ýmleri