dolardan hec bir poh olmaz.
dolardan hec bir poh olmaz.
Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.
Yukarýdaki video uzun. 19.dakikada bu baþlýkla alakalý konudan bahsediyorlar. Þu an bu konu Abd'de yoðun olarak tartýþýlýyor.
Dolayýsýyla ben son bir haftadýr tutturdum gözüyle bakýyorum.
Yanlýz þimdi aradým, bulamadým. Seçimler yapýlmayacak derken, þuan oy kullanýlýyor ve seçimler yapýlýyor. Trump da oy kullanmýþ.
Benim öngörüm, seçimler sonlanmayacak. Yani bu iki baþkan adayýndan biri Abd'yi yönetemeyecek. Seçim gecesi çatýþmalar çýkacak ve yayýlacak.
Olaðanüstü hal ilan edilecek ve Fema yönetime el koyacak. Orduyu çatýþmalarý bitirmesi için sahaya çaðýracak.
Abd hava kuvvetlerinin Ýntifa BLP'ye karþý kullanýldýðýný bile görebiliriz.
ANKARA KUÞU
@ankara_kusu
·
56d
Gerginlik artýyor.. Fransa, Erdoðan'ýn Macron hakkýndaki yorumlarýnýn ardýndan Ankara Büyükelçisi'ni geri çaðýrdý.
Ýngilizlerin füze destroyeri, Karabað'daki çatýþmalar boyunca hep Karadeniz'deydi. Bu sabah 6.45'de boðazlardan güneye transit geçiþ yaptý.
Putin, ''Abd'nin yardýmýný bekliyoruz'' dedikten kelli, Abd bir günde ortalýðý toparladý.
Putin'in bu sözü ''sabýr bitti'' demekti, büyük ihtimal.
Her þey olabilirdi.
Abd, Bakü için de ayný uyarýyý yapmýþ.Abd Türkiye Büyükelçiliði, Ýstanbul'da terör saldýrýsý olabileceðine dair güvenlik uyarýsý yayýnladý.
Ýstanbul, Ýzmir, Ankara ve Adana'daki bütün Abd görevlerinin geçici olarak askýya alýndýðý duyuruldu.))))))
Yani ????
Erivan için bir uyarý niye yok diye düþünürken, Erivan'ýn ipi þimdilik Fransa'nýn elinde, nitekim dün Ruslarýn adamý, ana muhalefet liderini serbest býrakmýþlardý. Düþünün ana muhalefet partisi lideri hapisteymiþ.
Þimdi yangýn çýkmýþ, Fransa'nýn güneyinde;
Dün bizimle ilgili olan bir baþka olay vardý. Ýdlip'te Morek gözlem noktasýný terk ettik. Rus polisi de bize eskortluk yaptý.
Asýl tahmin edilmesi gereken, Ruslar Abd'ye nasýl bir taviz verecekler?
Yer Ýmleri