Politic Türk
@politicturk
·
2d
Fransa Saðlýk Bakaný Veran;
Maalesef þuan ülke olarak 2. dalgayý yaþýyoruz ve çok yýkýcý oluyor, sadece bugün 58.046 vakamýz var.
Politic Türk
@politicturk
·
2d
Fransa Saðlýk Bakaný Veran;
Maalesef þuan ülke olarak 2. dalgayý yaþýyoruz ve çok yýkýcý oluyor, sadece bugün 58.046 vakamýz var.
Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
5d
Goldman Sachs:
"Türkiye bu yýl dövize müdahale için 101 milyar dolar harcadý."
KararHaber
@KararHaber
· 1 sa
ABD Baþkaný Donald Trump, Arizona'da Biden'ýn öne geçtiðini duyuran Fox News'in sahibi Rupert Murdoch'ý arayarak haberi geri çekmesi için tehdit etti
Breaking911
@Breaking911
BREAKING: The Trump campaign is filing a federal lawsuit in Las Vegas Thursday. They claim they have evidence that people who are deceased and non-residents have cast ballots in the 2020 election. - KSAZ
Izzet Capa
@izzetcapa
· 14d
Trump: YASAL OYLARI SAYARSANIZ, BEN SEÇÝMÝ KOLAYCA KAZANIYORUM! YASADIÞI VE GEÇ KULLANILMIÞ OYLARI SAYARSANIZ, SEÇÝMÝ BÝDEN ÇALABÝLÝRhadi urdan...Arlet Natali AVAZYAN
@NataliAVAZYAN
·
3d
Rezil herifin teki, pislik peluþ kafa.
Sözcü
@gazetesozcu
·
6s
AKP'li Belediye Baþkaný tartýþtýðý çay ocaðý sahibini vurdu!
Karþýmýzdakini bilmiyorum da biz borsacýyýz...Bahri Þenkal
@bahrisenkal
·
5d
Biz Ýnsanýz Ýnsan diyorsunuz ama karþýnýzda insan var mý?
Bülent Þahinalp
@SahinalpBulent
·
6d
ABD Merkez Bankasý FED'in Çarþamba günü baþlayan para politikasý toplantýsý bugün sona erdi. FED tarafýndan yapýlan açýklamaya göre federal fonlama faizlerinde deðiþikliðe gidilmeyerek %0-0,25 hedef bandýnda býrakýldý. FED ayný zamanda varlýk alým programýnda deðiþikliðe gitmedi.
Yer Ýmleri