Akþama maç var.. gene eziyet..
Akþama maç var.. gene eziyet..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Van Persie bitmiþ okeye dönüyor..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçe'de 68. dakikada oyuna dahil olan Volkan Þen, 78. dakikada Dick Advocaat tarafýndan oyundan alýndý.
Goooooooool Van Persie
Geçen hafta Atiker Konyaspor u evinde yensen þuan 2. Baskasehirle puan farký 3 e inecekti.. hafta Baþakþehir GS maçý var .. çok kötüyüz doðru ama ismimizle bile en kotu 2. Olabilecek haldeyiz
Sezon baþýndan beri söyledim hatta taaa gecen yil söyledim...Fabiano dünyanýn en iyi kalecisi degil liginde en iyi kalecosi olmayabilir....Ama þu gerçek volkan dan çok iyi...Bu maç bu gerçeði azizin ve hocanýn gozüne soktu
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takým keyif vermiyor
bir halt olacaðý yok.
Kadýköyde cicina kupa kaldýrtmýþ bir hocayý ben þahsen istemiyorum...
Azýcýk gurur olsa hoca da istememeli ama din iman para olunca herþey oluyor...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri