Volkana raðmen kazanmak güzel
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volkana raðmen kazanmak güzel
Çogu kaleci o topa yetiþir,yetiþemeyen oyle çalým yemez, çalim yiyen öyle penaltý yapmaz...adam aðýr vasýta
O top orada kaptirilmaz, akhisarli diðer oyuncu kalemize çok yakýndý bu yüzden o oyuncunun yetiþmesi normal , yetisincede o oyuncunun tek yapacaðý þey calimdi ki o hýzla çalým normal.. Volkan cikmasaydi dikine gidecek ve karþý karþýya kalacaktý.. Volkan'in hatasý yok. Volkan o penaltýyý yapmasa pozisyon goldü. Yorumlara bakýyorum volkani eleþtirende yok.. bence doðrusuda bu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2014-2015 sezonundan bu yana hiçbir takým oyuncu deðiþtirmeden maç tamamlamamis.. o sezondan bu yana ilk kez bugun Fenerbahçe maçý oyuncu deðiþtirmeden tamamladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýkinci yarý oynadýðýmýz iç saha maçlarýndaki en az seyirci bugündü. maçta sadece 7549 seyirci vardý.
18.Hafta Baþakþehir maçýnda 22598
21.Hafta Kasýmpaþa maçýnda 12107
23. Hafta osmanlispor maçýnda 12153
25. Hafta Konyaspor maçýnda 9381 seyirci maclari izlemiþti.
Sn.seer,
Fenerbahçeli misiniz, baþka takýmlý mý anlayamadým.
Eski sitede de ayný isim veya benzer isimli Fenerbahçeli(!) olduðunu söyleyen bir üye vardý. Niyeyse ona benzettim Sizi.
Adýndan da anlaþýlacaðý üzere burasý "Cefakar" olanlarýn yazdýðý bir yer.
Kendinizi tatmin etmek için "Fenerbahçe kahrolsun" gibi bir yer açýp yazý yazabilir siniz.
Sn enver ben malesef biraz fanatiðim....
Fenerbahçeden köþeyi dönmüþ hayatýný fenerbahçeden kazanan ama iþ menfaate gelince kendinden baþkasýný düþünmeyenlere ayrýca þahsýný fenerbahçeden üstun görenlere þiddetle karþýyým...
Burada yazdýklarýmýn tamamýda Fenerbahcenin lehinedir...çoook eskilerede giderseniz bu durumlara göre göre nasýl düþtügumüzü okursunuz....
Þu an dünyanýn yattýgý yerden para kazanýlan en önemli kuluplerinden biri olduk, uefa kriterleride bunu açýķça belgeliyor...stattaki seyirci sayýsý da çogu 3. Lig takýmýndan az...
Siz zannediyormusunuz benim gördüklerimi yonetim görmüyor !!! Alasýný göruyor ama bir þey yapmýyor niye menfaatine öyle geliyor....
Þimdi ne yapalim liði 4. Bitirirsek sevinelim, seneyede 4.luk icin hedefmi koyalim..
Cefakarlýk fenerbahceyi perisan edenleri alkýþlamak mý oluyor ? Yapilan yanlýþlarý yazip iyiliðini istemekmi ?
Adam 20 yýldir baþkan Fenerbahçe aldýgý yerde baþarýsizsan git arkadaþ...bir ayagý çukurda bypass ameliyatý olmuþ mezaramý goturecen parayý bagýþla mal varlýgýnin en az yarýsýný Fenere goreyim ne kadar seviyormuþun...
Azizin Fenerbahceyi benden çok düþündugune inanmýyorum..
Çok basit bir örnek vereyumEmenikeyi sattýgindan fazla paraya alan biri ne futboldan anlar, ne Fenerbahçenin baþkanlýgýný hakeder...volkanlara, atýfa,ve bir çok futbolcuya bu kadar maaþ verende zerre futboldan anlamýyordur...
Futboldan anlamayanýn fenerde iþi yok...
Siz Fenere yapýlan ihanetleri görmezden gelip alkislayin ben alkýþlamýyorum....
Cefakarlýk þakþakcilik degildir, karýþtýrmayýn
Yer Ýmleri