bu arada dün volkanýn penaltý pozisyonunda atýlmasý gerekirdi hakem cesaret edememiþ
bir halt olacaðý yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul’daki Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor karþýlaþmasýný izlemek için Balýkesir’in Edremit ilçesinden yola çýkan taraftar kafilesini taþýyan 10 RK 041 plakalý ticari minibüs, dönüþ yolundayken, ayný þeritteki 50 SP 306 plakalý mermer yüklü TIR ile çarpýþtý. E-87 Karayolu’nun Edremit istikametindeki 25’nci kilometrede saat 04.00 civarýnda meydana gelen kazada minibüsteki yolculardan Türker Öztuð (39) yaþamýný yitirirken, minibüsteki sürücü Sefer Kýlcý (46) ile 18 yolcu yaralandý. Kaza sýrasýnda yolun bir þeridinde park halinde olduðu iddia edilen TIR sürücüsü M.Ü. olay yerinden kaçtý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçenin bu saatten sonraki oynadýgi maçlarda tek hedefi var o da elde patlayan futbolcularý pazarlamak...
Oyuncu degiþikligi bile yapýlmýyorki satarken 90 dk oynuyordu densin diye...
Benimde bu sezon tek hedefin derbilerde bari yüzumüzün gülmesi
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben deðilde takými ve yonetimi begenenler yeni topik açsin ''Azizin þakþakcýlarý''
4. Olmamýz garanti degil, onuda geçtim önümuzdeki sezona hicbir umut yok, borç olmuþ 1 katrilyon...þak þak þaķ
Ben yedim bu kadar parayý bana yüklenin
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takýmý yönetimi begenenler "azizin saksakcilari" diye niye baþlýk açsýn? Ozaman seçilmiþ baþkaný ve yönetimi begenmeyenlerde ",fener düþmaný" diye baþlýk açsýn olur mu? Bu nasýl mantýk?
Yönetimi oyuncularý begenmeyebilirsin ama unutulmayacak tek þey o yönetimin seçimle geldiði, Fenerbahçe genel kurul üyelerinin seçimiyle geldiði bu yüzden seçimle gelen bir baþkana saygý göstereceksin.. Taraftarlýðý maça gidip bagirinmak deðildir tek.. sen Fenerbahçe deðerlerini bilecek ve ona saygý göstereceksin.. Fenerbahçe'nin deðerleri arasýnda seçilmiþ kulübün baþkanýna hakaret etmek küfür etmek yoktur.. eleþtirmek ayrý küfür hakaret ayrý.. seçilmiþ birini destekleyenlerin olduðu gibi desteklemeyenlerinde olacaðý mutlaktýr. Ama destekleyenlere saksakci demek saygýsýzlýk hatta bana göre terbiyesizliktir. Þimdi size tavsiyem Feto'nun oyunlarýyla kendisi için deðil Fenerbahçe için hapse girmiþ , doðrusu yanlýsý çok olan ama seçilmiþ bir baþkana ve onu destekleyenlere saygýlý olmanýz..
Umarým anlaþýlýr olmusumdur..
Baþakþehir - GS maçýný advocaat da izliyor..
Yer Ýmleri