FENER Konsolide 2016/9 Aylýk DÖNEM ZARARý: -112.697.453TL
FENER Konsolide 2016/9 Aylýk DÖNEM ZARARý: -112.697.453TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn.MedwiG'e teþekkür ederim, aynen katýlýyorum.
Fenerbahçe Baþkanýna, Yönetime, Takýma ve oyunculara her gün hakaret etmekle Fenerbahçeli olunmaz.
Yönetimi sevmemeniz gayet normal, bunun için seçimlerde aday olabilir veya Yönetimin deðiþmesi yönünde oy kullanabilirsiniz.
Þimdi ne yapacaz tebrikmi edecez yönetimi...
Tebrikler...Fenerin parasýný çar çur ettiði için seçilmiþ baþkanýda ayrýca tebriķ ediyorum ))))))
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçilmiþ baþkan derken !!!! Karþýsina çýkan adayý kulupten atýyor...geldiðinde 2000 delege vardý kendisi 8000 kayýt yaptý oldu 10 bin... hadi seç baþkasýný....
Aziz istemedikçe gitmez, gidersede onun aday gosterdiði kimse o seçilir...
Atatürk kalksa gelse azizi seçimle deviremez diyor futbol otoritesi...
Seçimmiþ, demokrasiymiþ,saygýymýþ...baþkanlýk sistemi gelince ayný özeni ülke içinde göstereceðinizden þüphem yok....
Feneri kim sampiyon yaparsa, kim kulubü borç batagýndan kurtarýrsa, kim adam gibi transfer yaparsa, kim tribünleri doldurursa onu desteklerim....
Kim kulubü haketmediði yerlere getirirse, bizi rezil ederse onada her türlü tepkiyi veririm...
Fenerbahçek kimsenin tapulu malý ve þahsi egolarýný gidereceði yer degil...hele bunamýþ ve tüm ulkeyi Fenere düþman eden birinin hiç yeri degil...
Þakþakþak
biz zaten açmýþýz yazýyoruz burada
sen git azizi sevmeyenler
azize sövenler
aziz istifa diye baþlýk aç orada yaz
bizim için aziz deðil aziz baþkandýr
seçilmiþ baþkandýr
beðenmeyip eleþtirilerimizide yaparýz
ama ffenerbahçenin baþkanýna sokak serserisi aðzýyla hakaret etmeyi bir fenerliye yakýþtýramayýz.
onu fenerli addetmeyiz.
bir halt olacaðý yok.
Ayhan senin Azizi ne çok sevdigini biliyorum...biz fenerbahcenin menfaati ne gerektiriyorsa onun tarafýndayýz...kimse Fenerbahçeden büyuk degil...baþarýsýz olan istifa eder, futbolun kuralý budur kim iyiyse o baþkanlik yapmalý kim çok üye yaptýysa o deðil...
Son 10 yýldýr baþýmýza gelmeyen kalmadý bununda tek sorumlusu Aziz dir, 5 para etmez futbolculara miyon dolar serveti cebinden vermedi Fenerbahçenin kasasýný tuketti bitirdi yetmedi geleceðini dahi ipotek etti, buna sebep olan her kim varsa verdiði zararý cebinden ödesin, uefadan fifadan ,federasyondan sadece babayý alýr yaz buraya...
Fenerbahceye bu kadar zarar vermiþ birine baþkan demem...sen de onu seçen kendi delegeleri de desin
Yer Ýmleri