Fenerbahçe'de taraftarýn uzun yýllardýr sorun olarak gördüðü bir problem çözüldü. Ali Koç yönetimi Ülker Stadý'na mescit yaptýrdý.
Fenerbahçe'de taraftarýn uzun yýllardýr sorun olarak gördüðü bir problem çözüldü. Ali Koç yönetimi Ülker Stadý'na mescit yaptýrdý.
Soldado ile Comolli arasýnda gerginlik iddiasý
Akþam gazetesi Roberto Soldado'nun kendisini satmak isteyen Damien Comolli'ye çok sinirlendiðini iddia etti. Haberde þöyle denildi: "Uzun süredir kadro dýþýnda kalan Roberto Soldado'daki sorun ortaya çýktý. Bundan kýsa süre önce bir Suudi Arabistan ekibi, 33 yaþýndaki forvet için Fenerbahçe'ye teklif yaptý. Sportif Direktör Comolli, bu geliþme üzerine Ýspanyol oyuncuyu odasýna çaðýrdý. Bu sýrada telefonla konuþan Comolli karþý taraftan izin istedi ve Soldado'ya, "Bak þu anda senin için Suudilerle görüþüyorum. Kulübe çok iyi bonservis veriyorlar. Ben anlaþtým. Al telefonu, sen de kendin için istediðin maaþý söyle" dedi. Tecrübeli yýldýz bunun üzerine çýlgýna döndü".
Skrtel'den kötü haber
Fenerbahçe-Beþiktaþ derbisinde sað üst adalesindeki sakatlýðý yüzünden forma giyemeyen Martin Skrtel'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Fenerbahçe-Beþiktaþ derbisinde sað üst adalesindeki sakatlýðý yüzünden forma giyemeyen Martin Skrtel’in pazar günü Çaykur Rizespor deplasmanýnda takýmdaki yerini almasý da zor görünüyor.
Teknik Direktörü Cocu, ilk 11’in 9 oyuncusunu Harun, Þener, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Benzia, Ayew ve Slimani olarak belirledi. Kalan 2 forma için 8 isim rekabet ediyor.
Geriye kalan iki bölge için adaylara bakýldýðýnda Reyes-Neustadter, Eljif Elmas-Mehmet Ekici, Aatýf-Alper-Valbuena-Barýþ arasýnda kýyasýya forma mücadelesi yaþanacak. Bu rekabetlerde de öne çýkan isimler ise Neustadter, Eljif ve Aatýf olarak dikkat çekiyor.
Sener cok kotu maalesef
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yönetim Kurulumuz 28.09.2018 tarih ve 548 sayýlý kararý ile
Kurumsal Yönetim Komitesi tarafýndan sunulan 26.09.2018 tarihli rapor doðrultusunda, Þirketimizin 26.10.2018 tarihinde yapacaðý 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda ortaklarýn bilgisine ve Genel Kurul onayýna sunulmak üzere Baðýmsýzlýk Beyanlarýný bildiren Sayýn Mehmet Sina AFRA, Sayýn Gürel AYDIN ve Sayýn Aram MARKAROÐLU' nun Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine toplantýya katýlan mevcudun oybirliðiyle karar verilmiþtir.
Adaylarýn özgeçmiþleri ekte bilgilerinize arz olunur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709873
BIST
(28/09/2018 - 17:44:01)
Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündeminin olmadýðýný belirterek, "Fenerbahçe bir deðiþim sürecindedir. Bu dönemin sancýlarý olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarýna saygý duyulmasý gerekir" dedi
Basýnda yer alan "Transfer yapmadan 75 puan toplardým" baþlýklý haberlerin içindeki söylemlerin doðru olmadýðýný ve yalandan ibaret olduðunu belirten Kocaman, Demirören Haber Ajansý'na (DHA) önemli açýklamalar yaptý
Yer Ýmleri