Ýnsallah daha çok gol yerde bu cocu denen dahi adam ceker gider .. 3-0 filan biterse gitmez mazallah ..
Þimdi ikinci yari 99 tanede gol atsa düþüncem aynýdýr .. Geçen hafta 1-1 onu kurtarmýþtý ama görünen köy kýlavuz istemez..
Ýnsallah daha çok gol yerde bu cocu denen dahi adam ceker gider .. 3-0 filan biterse gitmez mazallah ..
Þimdi ikinci yari 99 tanede gol atsa düþüncem aynýdýr .. Geçen hafta 1-1 onu kurtarmýþtý ama görünen köy kýlavuz istemez..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Herhalde klubun dna sinda birsey var. Yagmurdan kactik doluya tutulduk. Transfer politikasi yine rezalet. Gecen seneki coplerin bir kismindan kurtulduk ama basta top ozurlusu m.topal olmak uzere kamburlari atamadik. Harun volkandan bile kotu. Simdi volkan kaleye gecse sanki iyi mi olacak? Trajikomik...
Sn Ali koc akurumsal yonetim anlaminda inancim tam. Ama en azindan gelecek sezonun takimini yaratmak ve hatta bu sezon uefada biraz ilerletmek istiyorsa su futbola ve hayalet gibi gezen futbolculara katlanan hollandali vasifsizi iyice kokutmadan hemen bu aksam postalamali.ayrica transferleri de basarisiz daha pismesi gerekiyor.
Bakiniz, uc golun ortasini da yapacak ayaga sahip topcu yok koca fenerbahcede iyi mi!,ne de o ortalari kesecek defans ve veya kaleci.
Sn medwig sen de kendine pay cikarma sakin. Aykut Fenerbahce td si olacak adam degil. Cocu hic degil. Kotuye kotu denir ozlem duyulmaz.
Yazýk yahu yazýk .. Hala suçlu Aykut , Aziz , Volkan diyen Fenerbahçe dusmanidir .. Adamlar gitti kaçýncý hafta rezilliðe bak , bari geçen yýl kadar olda hoca ne yapsýn diyelim ..
Yazýk ya gunah bizlere , ne bu eziyet , ayýptýr.. Þimdi çýkýp 10 gol atsan ne olur ? Yazýk 6 haftada galibiyeti olmayan takýmdan ilk yari 3 gol yedin , Kayseri 7 macta 5 gol atmýþlar 3’u bize .. Yazýk ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Suan 2. Yari baþladý ben eyvah eyvah maç baþladý diyorum .. Bu mu olmalý Fenerbahçe’nin hali ?
Fenerbahçe iyi olsun ben kötü olmasýný ister miyim? Konu Aykut hoca da deðil benim demek istediðim ona geçen yýl agiza alýnmayacak laflar ettik adam o kadroyla 2. Oldu .. Baþarý yada baþarýsýz korkak oynattý vs vs ama suan yaþadýðýmýz ne? Yok Volkan kötü Yok Aykut kötü Yok Aziz yýldýrým kötü eree hiç biri Yok gene durum berbat .. Ogrenmisler gecmisten gelen sorunlar var suçlu onlar .. Sanki tek kötü olan takým biziz tek hocasýný ve baþkanýný deðiþtiren biziz .. Yahu biz Fenerbahçeyiz.. Ölümüz bunlarý yenmeli .. Yenersin yenemezsiniz ama o formaya terini akit emegini ver olur olmaz .. Yazýk ya su halimize bakýn gunah deðil mi ? Alý Koc’a inancým var Baþkan oldu kolay deðil iþi ama cocu en az 3 hafta önce gitmeliydi .. Gitmedi hata yapýldý suan biz bu macida kaybedersek havlu atmýþ oluruz .. Daha 7. Hafta..
Saniye kaybetmeksizin yerli hoca gelmeli. Lig iyice sertlesmis bu sene.. ayrica hocalar da cok pisti cok deneyim kazandi.
Enkaz kolay temizlenmiyor....hala aziz, aykut savunma derdindesiniz hayret ki hayret....
Hala 2. olmayý baþarý olarak görmekten vazgeçmemiþiniz maþallah...
1.5-2 katrilyon borçla kurulan takým bu kadar oluyor kusura bakmayýn...
Ben oyundan memnumun 3 yesekte pýsýrýk tavuklar gibi geriye yaslanarak oynamýyoruz...
Tek sýkýntým Enkazdan kalanlarla devam etmek zorunda olmamýz, lanet bütçe müsade etsede topalý,atýfý,alperi,volkaný da abilerinin yanýna göndersek....
Yer Ýmleri