Taraftar maça gelmezse,forma almazsa ne olur durum ? Gidiþat çok kötü
Taraftar maça gelmezse,forma almazsa ne olur durum ? Gidiþat çok kötü
Allahtan zamanýnda çocuklarý fenerli yetiþtirdim, þimdi çocuklarý fenerli yapmakta zor...En az 2 yýl üstüste þampiyon olacak bir deðiþime ihtiyaç var
FENERBAHÇE:67
OLYMPÝACOS :64
Teþekkürler Fenerbahçe, gitti denilen maçý kazandýk...
Ýyiki basketbol takýmýmýz var.. yoksa vay halimize..
Gençlik ve Spor Bakaný Akif Çaðatay Kýlýç Spor Gündemine Ýliþkin Açýklamalar Yaptý
23 Þubat 2017 Perþembe 14:46
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar'a elendi. Taraftarlar, yönetim ve baþkan Aziz Yýldýrým için istifa çaðrýsý yaptýlar. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Herhangi bir kulüp olmadýðý için. Bu takým taraftarlarýnýn ve camialarýn bu deðiþim çaðrýlarýna yanýt vermek gerekir diye düþünüyor musunuz?
Tabii bunlar, camialarýn kendi içerisinde yapacaklarý çalýþmalar ve konulardýr. Dediðim gibi seçilmiþ bir baþkandýr, seçilmiþ yönetim kurullarýdýr ama tabii ki delegenin sesine, taraftarýn sesine de kulak vermek gerekir. Dolayýsýyla bizim þu anda bir kulübün yönetimiyle ilgili deðiþiklik konusunda bir þey söylememiz doðru olmaz. Ama þunu söylüyorum; tabii ki dinamikler içerisinde deðiþim her zaman vardýr, kalmak da vardýr. Bu, o dinamikler içerisinde yaþanmasý gereken bir doðal süreçtir. Tabii yapýlan, dile getirilen sözler, verilen sözler bunlarýn yerine gelmesi, gelmemesi bunlarýn hepsi bunun üzerinde etkendir ama bu herkes için geçerlidir, sadece Fenerbahçe için geçerli olan bir þey deðil.
Dick Advocaat yönetime raporunu sunmuþ....
1- Bu futbolculara bu parayý kim verdiyse tebrik etmiþ )))
2- Ayný mevkiye ayný oyuncularý alanlarý tebrik etmiþ ))))
Ben ayný þeyleri yýllardýr savunuyorum... Kaleci volkandan neden vazgeçemeyiz, sahada gol ayamayýp aðlayan sow u neden geri getiririz, hiç bir yerde tutunamayan huzursuzluk abidesi emenikeye neden katlanýrýz, Kabiliyetsizliði dillere destan olmuþ volkan þen i neden alýrýz ?
Yýllardýr krasic, bienvenü,quiza gibi 5 para etmezlere milyon dolarlarý veririz, verdiðimizi geçtik kazanacaðýmýz milyon eurolar da bu mallar yüzünden rakip takýma gider...
Son yýllardaki Scout ekibi Fernerbahçeyi periþan etmiþtir. Tez zamanda kovulmalý ve Fenerbahçenin yanýndan dahi geçirilmemelidir
Sarý Lacivertliler'de hayal kýrýklýðý yaratan ancak Brezilya'da Flamengo'da eski günlerine geri dönen Diego Ribas gollerine devam ediyor. Fenerbahçeliler, özlemle bu videoyu paylaþýyor. Diego takýmýnýn Vasco da Gama'yý 1-0 yendiði maçta takýmýna galibiyeti getiren golü penaltýdan attý. yaþýndaki yýldýz oyuncu, 25 maçta toplam 10 gol 4 asistle oynuyor.
Bizden gidenlerden badem gözlü, sýrma saçlý oluyor...
Forum Kurallarý
Hayat bazen çok cimridir.
Ýnsanýn yeni bir duygu tatmaksýzýn günler, haftalar, aylar hatta yýllar geçirdiði olur.
Eskiden oturarak izleyemedim Fenerbahçem.. beni ne hallere getirdin , artýk heyecansýz umutsamazsiz izler oldum.. Maçta oyunculardan çok heyecanlanip terledigim günleri özledim.. Maalesef bazý oyuncularýmýz Fenerbahçe formasýnýn öneminin, bizim gözümüzde kutsallaginin farkýnda deðil.. Biz 3 temmuzda ne kadar onurla hiç edilmeden dimdik ayakta duran bir cumhuriyetiz.. Birileri oyunculara o giydikleri formayi sadece para için giymediklerini önemini anlatmasý lazým..
Sent from my HUAWEI KII-L21 using hisse.net mobile app
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri