“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
tokiye geldi FENERBAHÇE taraftarý....
inlemeye baþladý aags....
Muhtaç olduðun kudret, damarlarýndaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk
toki arenayý inletiyoruz sevdik seni herþeyden çokkkkkk
Muhtaç olduðun kudret, damarlarýndaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk
Þener 3. Lig maçýna çýkmýþ sanki, toparlanmalý
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atýf ve Josef sahadalar ama oyunda hiç yoklar.. defans iyide hiç ileri gidemeden oyun olmaz, giden top dönüyor hemen.. biraz ileride olmak top tutmak lazým..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Josef de souza da bir sorun var.. ne topa gidiyor ne top alýyor çok ilginç geziyor sadece.. bir sorun mu var acaba?
Kaç gün maç olmadý sanki her gün maç yapmýþ gibiler.. ileridekiler biraz kicinizi kaldýrýn top isteyin hareketli olun..
Atýfi ikinci yarýya çýkarmam ben olsam..
Volkan þen ve Sow mutlaka oyunda olmalý eðer birþeyler olsun isteniyorsa.. böyle zaman geçsin derdindelerse karambolde filan yemezsek böyle gider..
Basaksehir'den 4 gol yiyen takýma þut cekemedik.. %71 Galatasaray, %29 Fenerbahce'nin topla oynamasi var..
Yer Ýmleri