Zaten s..mýþlardý, þimdi de sývadýlar ...![]()
Kime ne diyecegiz bilmiyorum....
Sezon baþýndan beri emre gibi 40 yaþinda top oynayacagina inanan bir beyindenmi,, tolga gibi bir kalastanmý, bunlardam medet uman hocadan mý, bunlarý alýp kulübe getirendenmi....
Bunlar gözükenler....
Birde gözükmeyenler var, ben iyi biliyorum o ajanlarýda yönetim bilmiyor hayret !!!
Nasýl TFF de nihat özdemir herseyi bilipte bir þey yapmýyor yapamýyor, fenerdede durum bu...
Ali koç gitsin, veli cop gelsin, bu kan emici asalak kenelerden kurtulmadýkça rahat yok bi yere yazýn, seneye de okursunuz...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emre ve volkan takýma abi lik yapacaklardý...
Daha kötüsünü arasanýz bulamazsýnýz...neyse fazla detaya girmeyelim, topunuzun Allah belasýný versin...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali Koç ve yönetim ekibi kötü yöneticiliðin kitabýný yazýyor olan Fenerbahcemize oluyor. 9 kiþiye gol atamayan futbolcu müsveddelerine de ayrý bir parantez!
Dönüp dolaþýp 40 yaþýnda gelen Emreden büyük fayda gördük, açýk ara þampiyonluga gidiyorduk !!!
Þimdi sýra diðer emekliligi gelmiþlerde, ipsiz caner ile paragöz gökhan...
gelirken bastonlarýnýzýda getirin...
Beþiktaþý kurtardýnýz sýra fenerde..
Bunlarý býrakýn takýma getirmeyi , akla getiren de beyin olmaz...
Derlerse üste para verelim, yedekte oturayým belki düþünülür...
futbol müsabakalarý
fenerbahçe - anadolu
cuma günü kadýköy ittihad sporunda mühim futbol müsabakalarý icra edildi.
fenerbahçe anadolu birinci takýmlarý arasýnda her iki tarafýn birer oyuncusunun bulunmamasý hasbiyle onar kiþiyle icra edilen müsabaka oldukça sert ve ahenkli ceryan etti.
ve neticede bire karþý iki sayý ile fenerbahçenin galebesiyle neticelendi.
1 mayýs 1921
Yer Ýmleri