Ýnþallah istifa ederler de Beþiktas maçina bu ekiple çikmayýz...
Hocasiz oynasak bundan iyi oynarýz...
Emre ve volkan baþta tum ekip degismeli...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnþallah istifa ederler de Beþiktas maçina bu ekiple çikmayýz...
Hocasiz oynasak bundan iyi oynarýz...
Emre ve volkan baþta tum ekip degismeli...
Yedigimiz pozisyonun VAR cizgisini görmedim ama buz gibi ofsayt...
Bu kötü futbolda oraya takýlan çok olmaz...
Tez zamanda istifa inþallah..
Herkes gitsin sosa kalsýn )))).
Bu karbonatýn takima uymadýginý, haftalar öncesi istifa etmesi gerektigini, geçen her günün zararimýza oldugunu söylemistik...
Ve yine haklý çiktýk..
Sergenin çakma topcularla takýmý sampiyonluga götürdügü bir ligde bu durumdaysak ne zaman þampiyon olacagýz !!!
Ali Kocu da göndersinler, emrenin volkanýn lafiyla iþ yapýyorsa futboldan çok anlamadýgý ortada,, iþ adamlýgina devam etsin...
Ýmek gibi yalanýyor...
Þu kullandýgý serbes vuruþa bak...
Bu adam 90 dk oynuyor...
Hayret ki hayret...
[QUOTE=seer;5229526]Bu karbonatýn takima uymadýginý, haftalar öncesi istifa etmesi gerektigini, geçen her günün zararimýza oldugunu söylemistik...
Ve yine haklý çiktýk..
Sergenin çakma topcularla takýmý sampiyonluga götürdügü bir ligde bu durumdaysak ne zaman þampiyon olacagýz !!!
Haftalar deðil Konya maçý sonrasý ben dahil pek çok taraftar söyledi. Zaten Kadýköy'de bu kadar yenilgi hayra alamet deðildi. Bir yerde lastik tamamen patlayacaktý bugün lastik fren hiçbirþey kalmadý.
Ali Koç'u Fenerbahçe tarihindeki en çapsýz, en silik kiþiliðe ve teknik bilgiye sahip TDyi getirip ýsrarla tuttuðu için tebrik ediyor ama Fenerbahçe'yi biraz olsun seviyor ise bir an önce istifa etmesini istiyorum. Tabi bu Volkan Emre .S.Þahin vb. aðýr abiler ordusunun da klüpten gitmesi gerekiyor.
Rekora doyma karbonat...
Ömrun rekora doymasýn...
Azýcýk gururun barsa bi daha o kapýdan girme...
Ali Koç'a yeterinden kat kat fazla kredi verildi. Yýllar önce klüp ürünlerini almama, destek olmama þeklinde Aziz Yýldýrým yönetimi için yaptýðým tepki hareketini Ali Koç yönetimi için baþlatýyorum. Ali Koç inanýlmaz hayal kýrýklýðý yarattý ve o birþeyler öðreninceye kadar klübümüzün futbolda bu kadar periþan olma lüksü yok.
Ali Koç malesef istediklerini yapamadý...
Bu ekiple yapmasý zaten zordu...
Geldigi gun ve sonrasýnda Azizin tüm izlerini silmesi gerektigini soylesekte, Ali baþkan yapmadý, yapmamakla kalmayýp volkan gibi kongreye gelip azize destegini sunanlarý kulupte görevlendirdi...
Ve sonuc ortada....
Kendi kuyusunu kendi kazdý....
Yer Ýmleri