Renkdaþlarým bayraminizi kutlarým , inþallah gelecek yýl þampiyon olmuþ bir þekilde bayrama ulaþýrýz![]()
Renkdaþlarým bayraminizi kutlarým , inþallah gelecek yýl þampiyon olmuþ bir þekilde bayrama ulaþýrýz![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Rendaþlarýmýn bayramýný kutluyorum. Þampiyonluk bayramlarý diliyorum.
renkdaþlarým cümleten bayramýnýz kutlu olsun...
Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, Fenerbahçe kulüp binasýna geldi. (NTV Spor)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Altyapý oyuncusu için gelmiþ,profesyonel sözleþme yapmýþlar.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Faaliyet gösterdiði 9 branþta, sporun ve gençlerin geliþimine önemli ölçüde katký saðlayýp, ulusal ve uluslararasý alanlarda bir çok baþarýlar kazanan, genç sporcularý ülke sporuna kazandýran ve gerçek bir ‘SPOR’ kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü, baþarýlý geleneðini devam ettirmek adýna, Doðuþ Grubu ile çok önemli bir iþbirliðine imza atýyor.
Basketbolda, ülke tarihimizin ilk Euroleague zaferini kazanarak gurur kaynaðýmýz olan ve ülke sporunun en büyük kupalarýndan birini müzemize getiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takýmýmýz, Doðuþ Grubu ile sponsorluk ve bir çok noktada iþbirliði anlaþmasýna varmýþtýr.
Bu baðlamda hem Yelken Þube’mize sponsorluk desteði veren hem de çeþitli seviyelerde kulübümüze maddi ve manevi katký bulunmuþ Doðuþ Grubu ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takýmýmýz, yarýn 10.00-12.00 saatleri arasýnda Ülker Sports Arena’da yapýlacak imza töreni ile birlikte güçlerini resmen birleþtirecek.
Yer Ýmleri