hay Allah gs ye futbolcularýnýn piyasa deðeri olcana ödenecek tazminat kadar olan takým kaymýþ
hay Allah gs ye futbolcularýnýn piyasa deðeri olcana ödenecek tazminat kadar olan takým kaymýþ
bir halt olacaðý yok.
geçen hafta cafede rakip takýmýn adýný bakmadan yazacak var mý demiþtim 1 kiþi çýkmadý yazacak
bir halt olacaðý yok.
Görünen o ki bu sezon 6 puanýmýz cicondan
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazýrlýk maçlarýnýn sonucu bence þu...
Yeni transferler ve eskiler iki farklý takýmýn oyuncusu gibi...eskiler çok sýrýtýyor...
Netice olarak biri birine uyum saðlayacak dua edelim yeniler eskilere uyum saðlamasýn...
Bana göre kaleci volkan takýmýn iyiye gitmesi önündeki en büyük engel, abilik gorevini beceremiyor, kaleciligi zaten ortada...takýmdan uzaklaþtýrýlmalý
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
UEFA'ya bildirdiðimiz kadro :
Kaleci: Volkan Demirel, Carlos Kameni, Erten Ersu.
Savunma: Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldýrým, Simon Kjaer, Ýsmail Köybaþý, Þener Özbayraklý, Roman Neustaedter, Martin Skrtel.
Orta saha:bMehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Ahmethan Köse, Salih Uçan, Oðuz Kaðan Güçtekin, Josef de Souza, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch.
Forvet: Robin van Persie.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Van Persie sakatlandý, UEFA ilk maçýnda oynamayacak.. Süper transfer politikamizla þuan Van persie'nin yerine oynayacak forvetimiz yok..
Yer Ýmleri