Aziz Yýldýrým : ( Antalya'da bir etkinlikte ) "Tahminimce bu hafta 4 oyuncu daha alacaðýz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Valbuena çok güzel gol attý..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Stada patlayýcýdan, meþaleye, býçaktan, sopaya her þeyi sokan tinerciler bu afiþi sokamamýþ !!!
Yalan,üçkaðýt, dalavere hep bu tinercilerde, þimdide Atatürkçü olacaklardý ellerine yüzlerine bulaþtýrdý malýn önden gidenleri
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aziz baþkan ntv'de canlý yayinda
Þekip Mosturoðlu: UEFA ile yaptýðýmýz anlaþma 4 yýllýk. Ýlk yýl 30 milyon, 2. yýl 30 milyon zarar etme hakkýmýz vardý. Bunu yerine getirdik.
Þekip Mosturoðlu: Bu sezon maksimum 10 milyon zarar etmeliyiz, bir sonraki sezonda ise bu sýfýrlanmalý.
Þekip Mosturoðlu: Futbolcu satmadan alamamak, aslýnda bu zararla ilgili. Asýl hedef zarar etmemek, sýfýrlamak.
Þekip Mosturoðlu: Bizim baþlangýcýmýz 3 Temmuz. 3 Temmuz sonrasý büyük ekonomik sýkýntý yaþadýk. Bu zarar çok açýk.
Þekip Mosturoðlu: Kur farký zararý, bizim elimizde olmayan bir þey.
Aziz Yýldýrým: Fransa'da 1 oyuncuya 222 milyon Euro veriyorlar. Finansal Fair Play'le bunun ne alakasý var?
Aziz Yýldýrým: Ben gidip 500 milyonluk forma reklamý alýrsam, bu tartýþma yaratabilir.
Aziz Yýldýrým: 222'lik operasyonun karþýlýðýnda yapýlanlar þu an legal olmayabilir. Burada bir devletin güç gösterisi var.
Aziz Yýldýrým: UEFA kriterlerine uymak kolay iþ. Biz kulübü borç bataðýna götürmeyelim diye bunu yaptýk.
Aziz Yýldýrým: Biz 2 sene önce çok oyuncu aldýk diye bu olmadý. Biz o oyuncularý almasaydýk da UEFA ile bu anlaþma yapýlacaktý.
Aziz Yýldýrým: 4 tane transfer yapacaðýz dedim.Bunlarý kafamdan atýp söylemedim. Daha fazla oyuncu var ama, 4'ü alýnacak þekilde çalýþýlýyor
Aziz Yýldýrým: Parasal herhangi bir sýkýntýmýz yok. Hakikaten yok yani. Forma anlaþmasý da yapýlýyor.
Aziz Yýldýrým: 2 transferimiz bu hafta gelir. Ýkisi de önümüzdeki hafta gelir. Toplam 4 oyuncu.
Aziz Yýldýrým: Santrfor alacaðýz. Ofansif, hücuma yönelik orta saha alacaðýz.
Yer Ýmleri