-

Originally Posted by
keremalkm
Swap meselesini Azebaycan Devleti ile değil..
İlham Aliyev ve Onun Olağanüstü hallerden sorumlu Bakanı
Kemaleddin Haydarov'la yapsa Reis
10 milyar USD rahat alır....
2 kişiden 10 milyar alır.. karşılığında boğazda arsa, havayolları,havaalanı swap edilebilir..
Dünya böyle bir yer oldu.. Ülkeler fakir yöneticileri multi-milyarder..!
Kap parayı
(Mr.%10), sonrasında İlham'a kardeşim mi dersin,babam mı dersin? senin bileceğin iş Reis..

bu gazı önden satamayız mıyız sence.....80 milyar dolarlık gaz var doğruysa.6 milyar dolar çıkarma parası kaldı 74 ......ver ağa 40 milyar dolar al gaz senin olsun......
-

Originally Posted by
ugolnili
bu gazı önden satamayız mıyız sence.....80 milyar dolarlık gaz var doğruysa.6 milyar dolar çıkarma parası kaldı 74 ......ver ağa 40 milyar dolar al gaz senin olsun......
Her zaman uygun tekliflere açığız...!
Kim kimi,önce çarparsa.....
-

Originally Posted by
KOÇ
Yeni bir papaz yoksa
Dolarda bir iki hafta düşüş olabilir
Haftalık 86 ya gelmiş bir rsi var.
Diğer yandan yaklaşan problemleri göz ardı etmemek lazım.
Suriye ve pandemi vakalarında artış .
Global borsa çıkışlarının sonu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Originally Posted by
KOÇ
Bir iki hafta borsa rallisi olacak galiba

Originally Posted by
ayhan53
Sen haftasonu ekranlar kapalı iken bence çık gez dolaş temiz hava al. Şu dediklerinin hiçbiri gerçekleşmeyecek bence

Originally Posted by
KOÇ
Buraya bişey yazmaya gelmiyor zaten.
Ben Twitter’a gidiyorum
KOÇ kızmana gerek yok şu ortamda borsada ralli dolarda düşüş beklemen için ülkede bazı şeylerin iyiye gitmesi lazım. Oysa iyiye giden birşeyde yok
Ben şimdi desem ki bu hafta borsadada dolardada çok kötü şeyler olacak en azından 10 tane siyasi ve ekonomik done sayabilirim. Ve senin grafiklere bakarak söylediğinden çok daha isabetli bi tahmin yapabilirim bugünlerde
bir halt olacağı yok.
-
merak ettiğim için bu hafta piyasa ne olur, ne düşünüyorlar, diye bakıyorum. hep aynı sözler. oraya giderse buraya gelirse.. başkada bir numara yok. hepsi aynı kalıptan çıkmış. ellerine bi metre almışlar çizip duruyorlar
allah bi çene vermiş vır, vır, vır, başkada bir şey yok.. ama cuma gün hafif bir sallantıda dökülmeyen kalmadı.. ustalar bir anda kötebek gibi oldular. o kadar kağıt çakılmasına rağmen, bir kişi çıkıpta hani ne oldu usta çizgiler çalışmadı diyemiyor. arada olurmuş böyle şeyler. nah olurmuş... bir kere oluyorsa bu dahada olacak demektir ama beyinler uyuşmuş inanılıyor hemen... ben böyleyim işte bazen kızım sana diyorum gelinim sen anla diye konuşurum
-

Originally Posted by
vicente
Yanip tutusuyor yaptirim icin aylardir
Senyor Vicente,bu konuda seni haklı görmeye başladım
gerek pandemi gerekse içinde bulunduğumuz sorunlar nedeniyle gün be gün derinleşen ekonomik krizin faturası ,en azından kendi hitap ettikleri kesime yönelik olarak;bakın bizi çekemedikleri ve yaptırım uyguladıkları için bu durumdayız a kesilmeye çalışacak...
-

Originally Posted by
cml
u100 /gunluk önümüzdeki haftanın önemli olduğunu söylüyor

Olur olmaz bilemem ama göstergeler ve formasyonlar hep 9300-9500 arası endeks gösteriyor.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-

Originally Posted by
watcher46
Senyor Vicente,bu konuda seni haklı görmeye başladım

gerek pandemi gerekse içinde bulunduğumuz sorunlar nedeniyle gün be gün derinleşen ekonomik krizin faturası ,en azından kendi hitap ettikleri kesime yönelik olarak;bakın bizi çekemedikleri ve yaptırım uyguladıkları için bu durumdayız a kesilmeye çalışacak...
3 aydir muthis cabaliyor yaptirim yedirmek icin ulkeye
Her zaman derim biden trump fln dert degil
Sıkıntı belli o oldugu surece ulke duze cikmaz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri