-
-
-

Originally Posted by
mert45
sintercim

konuşmayan çocukların dilinin açılması için güvercin yumurtası iyi gelir derler ..mesela bende geç dilim açılmış ,annem çok güvercin yumurtası yedirdik sana derdi hep bana

tabii dilim açıldıktan sonra bi daha susturamadılar ..zuhahahahahaha

Abi ilk defa duydum bugün güvercin yumurtası alayım madem fakat asıl sorun bizimkine nasıl yediricez..
-
-

Originally Posted by
mert45
Bunun bir de fıkrası var ; geçmiş zamanda çocuğun biri hiç konuşmuyormuş ..ailesi bu duruma çok üzlürümüş ..çocuk 10 yaşına gelince bir gün sofrada :anne tuzu uzatırmısın lütfen.. demiş..herkes şaşkın ama aynı anda sevinçli ..a güzel evladım sen niye bugüne kadar hiç konuşmadın demişler ..çocuk : ee yemek hiç bir zaman tuzsuz olmamıştı ki ..demiş..
zuhahahahahhaaaa
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
sintercim

konuşmayan çocukların dilinin açılması için güvercin yumurtası iyi gelir derler ..mesela bende geç dilim açılmış ,annem çok güvercin yumurtası yedirdik sana derdi hep bana

tabii dilim açıldıktan sonra bi daha susturamadılar ..zuhahahahahaha

Originally Posted by
mert45
Bunun bir de fıkrası var ; geçmiş zamanda çocuğun biri hiç konuşmuyormuş ..ailesi bu duruma çok üzlürümüş ..çocuk 10 yaşına gelince bir gün sofrada :anne tuzu uzatırmısın lütfen.. demiş..herkes şaşkın ama aynı anda sevinçli ..a güzel evladım sen niye bugüne kadar hiç konuşmadın demişler ..çocuk : ee yemek hiç bir zaman tuzsuz olmamıştı ki ..demiş..
zuhahahahahhaaaa

: ))))))
Abi sabah sabah neselendirdin yine var ol.
Palacim hadi neselendirme sırası sende.
-
3 yaş olsa döve döve yediririm daha 2+2 ergenlik dönemi ellemiyorum
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri