Bir hisse seneti son 3 ayda ýkýye uçe katlýyorsa o hýsseye tekrar gýrýlmez zaten gýrebýlýyorsan spek artýk kar al yapýyordur senýn girmeni istiyordur...
Bir hisse seneti son 3 ayda ýkýye uçe katlýyorsa o hýsseye tekrar gýrýlmez zaten gýrebýlýyorsan spek artýk kar al yapýyordur senýn girmeni istiyordur...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Arkadaþlar;
Enseyi karartmayalým.
Þirket x hissesi deðil, crfSA.
Dolaþýmdaki lot azalýyor, gözü yýldýz pazar veborçsuz, yatýrým yapýp büyümeyi düþðnen bi þirket. Sakin olunuzzzz...
Sorum olacak sizlere;
Bedelliye katýlmak için aracý kurumumuzu arayýp sözlü onay vermemiz gerekir mi? Yoksa yatýrým hesabýmýzda yeterli nakit olmasý durumunda rüçhan pazarý sonra erince otomatik gerçekleþirmi??
Tþk
Sent from my iPhone using Tapatalk
KYnýn (ve özellikle yeni yatýrýmcýný) Kent, Kuyas, QnfB rüçhanlarýnda kar pastasýndan aldýðý payý hazmedemeyen baþta aracý kurumlarla birlikte BYlar; stratjilerini KYnýn rüçhandan kar elde etme hayalini ve beklentilerini yükseltip rol kapýyorlar. Dikkat etmek lazým.
Bu durumda KY (yeni yatýrýmcý olarak) geleceðine inandýðým Crfsa rüçhan pazarýný izlemeye devamdýr benim hedefim. Bol kazançlar dilerim.YTD.
Karfur beynimi yaktý. En son dün 23 maliyetle 4000 civarý almýþtým.(net sayýyý bile hatirlamiyorum [emoji2]) sabah sanýrým 714 ana 714 Rüçhan vardý sabah hesabimda.
Þimdi analarý ortalama yüzde 1 zararla verdim. Rüçhanlarý da görünürde yüzde 15-20 arasý karla verdim. Totalde zarar mý ettim bilmiyorum. Sabah tabandan aldýðým ana hisseler duruyor. Ayrýca sabah açýlýþ fiyatý altýna inince aldýðým ruchanlar da duruyor. Brutte olduðu için satmiyoruz zaten.
Tekrar tabana gelirse anakagit alma düþüncem var. Rüçhan ne yapacak kestiremiyorum. Rüçhanlarý 35 lerden versem olacakmýþ dedim ama aþaðý yukarý nereye sürecek bilmiyorum. (Satýþlarým ana 127-128 civari Rüçhan 29-30 arasý)
Muhtemelen bir daha bedelliye girmem. Veya bu kadar karmaþýk bedelliye girmem. Dün hasbelkader almýþ bulundum. Brüt olduðu için de satamadim. Mecburen bölünmeye gittim. Ýnþallah kalan arkadaþlar kazanýr. Bende de hala 100-200 ana ve Rüçhan mevcut.
Totalde crfsa hissesine asla zarar etmedim. Þu son iþleminde bir miktar zarar etmiþ olabilirim ancak bu hissedeki genel kazancimin yanýnda ciddi bir tutar deðil.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Herkesi uzman usta üstad sanýyorsunuz. Sýkýntýnýz burda. Malý 30 üstünden alýrsan maðdur olursun. 8 den alýrsan kazanýrsýn. 18 den sattýgýn mal bir daha 18 tl ye gelmediyse bu kadar kan gövdeye raðmen gelip üstadlýk yapmazsýn. Utanýr insan yani.
Borsada para kazanmanýn tek bir yolu var doðru hisse doðru zamanlama.
Þuan crfsa hissesini övende gömende haksýz. 8 tl den gelmiþ 22 tl de taþ gibi duruyor.
Olay bundan ibaret. Maliyetin kötüyse seni kimse kurtaramaz.
Yer Ýmleri