-

Originally Posted by
Jellat
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum gerci yarın aracı kuruma soracamda sizden önce bilgi almak istedim aracı kurumdan kaldıracsız dolar alsam ne gibi sonuçları olur düşerse aracı kuruma düştügü gibi para ödemem lazımmı şimdiden teşekkürler
VOB çok büyük pişmanlıktir derhal geç olmadan hesabınızı kapatmaniz çok yerinde olacaktır naçizane.....
-
dow
günlük
bir kırmızı ok var yukarıda.
bu gecenin ürünü bu sistem.
-

Originally Posted by
Mehmet Sevki
VOB çok büyük pişmanlıktir derhal geç olmadan hesabınızı kapatmaniz çok yerinde olacaktır naçizane.....
vopta hesabım yok sadece bazen hisse alıp sattıgım olmuştur teşekkürler
-
parite
aylık
buraya kadar gelmişken
1.23 e gider
işallah
-
Ihtiyac kredisi zaten 1.47 civarinda idi dune kadar . banka 1.35 den[25 ay odemeli 1.500.000 bana teklif etti ama almadim Hatta Mudur bu sefer 500.000 i onaya gondermis Sali gunu gene aradilar bu orandan yarindan sonra veremeyiz diye ama gene almadim

Originally Posted by
Ayasofya 2005
%15 faiz olunca krediler de faiz %20 olur. Ev araba için makul bir oran değil. Hazır yabancıya mali kitlemişken bedelli gelir mi. Alanlar mi uyanık satanlar mi uyanık yada tersi masanın kerizi kim
...
-
Bülent Arınç i dinliyorum gözlerim kapalı..
-

Originally Posted by
Culpable
Ihtiyac kredisi zaten 1.47 civarinda idi dune kadar . banka 1.35 den[25 ay odemeli 1.500.000 bana teklif etti ama almadim Hatta Mudur bu sefer 500.000 i onaya gondermis Sali gunu gene aradilar bu orandan yarindan sonra veremeyiz diye ama gene almadim
Ben de bunu anlamıyorum.. Faizler artınca bankalar neden yükseliyor.. müşteri bulamayacan arkadaş. Kim çekecek kim ödeyecek..
-
yeşil altı yollarımız ayrılır 
büyük formasyon hedefi 6.72-73 9 aylık low close 7...
boynu kırarsa adam olmaz.. hoş buranın altı da olmaz.
merkez salar mı.. salgında faiz artar mı ?
nasıl olacak bu işler bilemiyorum... ucu sağlam dokunuyor..
ağızdan çıkanlar bu denli tutarsız olacaksa.. kargayı evliya bellerim artık. tippi ötüşü tutarlı en azından.
hakkımızda hayırlsı.

Originally Posted by
Mehmet Sevki
Bülent Arınç i dinliyorum gözlerim kapalı..
başka şeylerin de yolunu yapıyor..
onu da yedirsinler bu topluma..
müstehak derim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri