Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Trend takip sistemleri yatayda hep zarar yazar abi; bunu bilerek trend takip sistem geliştirmeyi seçtim çünkü zaten aksini ( mean reversion ) kendim istemsizce uyguluyorum total pozlar dengeyi sağlamak adına bir ihtiyaç idi.
Yatayda işlem yaptırmamak çok kolay ama bunu tercih etmiyorum, daha profesyonel bir şey yapacağım az sabır sene sonuna kadar daha alfa aşamasındayız ocakta beta testler başlar. Doğum gibi bir süreç sonuçta burada yazdıklarım da bunun bir parçasıSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Aynen öyle. Konu şurada al burada sat konusu değil para yönetimi, risk yönetimi, kaldıraç yönetimi en az yonu tutturmak kadar ve hatta daha önemli. Üstelik, birim data ile yapılan testler hariç aslında hiç bir backtest tam olarak doğru değil. Özetle sistemcilik gerçekten zor ve meşakkatli bir iş, 10 kişi yaparsa 1 kişi çok zengin olur 1 kişi kendini kurtarır kalan 8 kişi bırakır. Kendini kurtaran 1 kişi olma hedefim var fazlasi değil...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri