-

Originally Posted by
Depeche Mode
Aktif varlıkları arasında AND Kozyatağı binasının bulunduğu AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. şirketimizin %100 oranındaki hisselerinin, Maher Yatırım Holding A.Ş.'nin iştiraki olan Quick Sigorta A.Ş ve Corpus Sigorta A.Ş. şirketleri tarafından satın alınmasına yönelik bağlayıcı olmayan bir mutabakat sağlanmış olup ilgili taraflarla pay devrine ilişkin finansal, vergisel, hukuki inceleme ve müzakere süreci başlatılmıştır. Bu çerçevede, pay devir işlemlerinin gerektirebileceği izinler için resmi kuruluş ön başvuruları da dahil, gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir. Taraflarca sağlanmış mutabakata göre, hisse devir bedeli'nin 70 milyon TL seviyesinde olacağı tahmin edilmekte olup söz konusu hisse devir bedeli ilgili şirketin kapanış tarihindeki bilançosunda yer alan toplam aktifleri ile borç ve yükümlülüklerinin netleştirilmesi şeklinde hesaplanacaktır.
Konu ile ilgili gelişmeler olduğunda kamuoyu bilgilendirilecektir.
sermaye 40 milyon tamamı borçla finanse ediliyormuş olumlu bence en az 300 milyon borç finansaldan çıkacak borçluluk azalacak
paravani çok daha önemli onun konsolidasyondan çıkması gerekir inş onuda satarlar
efes beğenmiyorum beğenmemeye devam edeceğim efes 1 milyar kar yapana kadar benden not alamaz şuanki yerini fazlasıyla hakediyor
migrosu perakende kanunu tutuyor yoksa 150 .000 borsaya göre en az 70 olmalı
-

Originally Posted by
Depeche Mode
every penny counts
Az da olsa bir gelir yasiyor ama en önemlisi bilançodan büyük bir borç kalemi düsecek (üstelik euro)
-
meteliğe kurşun atıyor bunlar sanki yaa..
-
mgros'un bilanco inanilmaz
mucize basarmislar: -403 milyon TL zarar
pd/dd uzaya dogru gidiyor: 236 oldu
Ozsermaye de tam gaz iniste
2017: 1milyar 470 milyon TL
2018: 633 milyon TL
2019: 353 milyon TL
2020: 31 milyon TL
Tum yonetimi tebrik ediyorum
yatirim tavsiyesi degildir
Son düzenleme : Depeche Mode; 02-03-2021 saat: 00:18.
-
ben 2021 yilinin
"ne varsa sahibinde satilik"
yili olmasini bekliyorum
-
efes'in niye %8 temettu vermek zorunda oldugu anlasildi
-

Originally Posted by
Feridun_Bitir
meteliğe kurşun atıyor bunlar sanki yaa..
umarim aghol'un bilancosu iyi gelir
-
migrosu beğendim 4. çeyrekte iyi finansal açıklamış
marjşarı geçen seneye göre çok iyi düzelmiş faaliyet dışı gider sebebi ile zarar beklenenin üstünde gelmiş
olumuz bir durum görmedim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri