2021 de basilan paranin enflasyon yaratmayacagi ongoruluyor bu sebeple de faizlerin en azindan 2021 icin dusuk kalmasi yonunde tahminler var bu da borsanin 2021 de duzeltme bile yapmadan (Yuzde 10 ve ustu) yukari gidecegi seklinde yorumlaniyor.
2021 de basilan paranin enflasyon yaratmayacagi ongoruluyor bu sebeple de faizlerin en azindan 2021 icin dusuk kalmasi yonunde tahminler var bu da borsanin 2021 de duzeltme bile yapmadan (Yuzde 10 ve ustu) yukari gidecegi seklinde yorumlaniyor.
Sayın hellistheothers hocam değerli biligleriniz için teşekkürler. Son dönem fon dağılımınızı paylaşmanız mümkün mü? Birde 4 adet hisse senedi söylemiştiniz fonarşide onların yanına yenisini eklediniz mi?
bir yıldız 🌟 daha gitti, işlerinizde başarılar dilerim
Cuma sabah 11:20'de hem NNF hem IDH alım girdim işcep'ten, para haftasonu bloke yerine repoya aktarıldı ve bugun blokeye geçti. Cuma akşam fiyatından alım gerçekleşmedi mi acaba? İptal edilmez miydi bugüne mi kaydırıldı alım ne oldu anlamadım. ilk defa dikkatimi çekti bakalım hangi fiyattan hesaba geçecek.
Banka hisselerindeki durum artık bıkkınlık verdiğinden ve mac'ın bu durumdan kötü etkilendiğini düşündüğümden bütün maclarımı sattım.
Yerine banka içermeyen rbh, mps ve ıdh alış talimatı verdim. Bakalım ne olacak...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri