-

Originally Posted by
hayrani
bu işlere gerçekten akıl ermiyor. türev olsa tcd neden coşuyor. düşüşe oynayan tcd'de de aynı işi yapar. anlaşılan o ki en azından 3 ya da 4 hsyf ile devam etmek gerekecek.
üstat çok yazdık ve yazıldı riskli fonlarda riski azaltmak için farklı fonları girilmesi lazım diye...
-
MAC fonunun yüzü bugün gülecek heralde Celha %5, ditas %10 tavan kilitledi bedelli açıklaması sonrası
-

Originally Posted by
pit
IPB %7,8 artı yaptığı günün aradından yine -1,8118. Yani %7,8 artının neredeyse %4 ünü geri verdi.
Verdiğini toptan değil de parça parça geri alıyor. Bu da yeni bir taktik olsa gerek
-

Originally Posted by
trust06
dün 3 te birini sattım..
bu gün petkim bayağı artıda iyi getirebilir, hepsini bugün satarım olmadı.

Petkim yok ki son raporda, aralıkta portföye girdi bilgisine nasıl ulaştınız
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
aliserpil2005
Fon ne kadar şişerse kazanç o kadar azalıyor bakınız tkf.
Burasını sadece forum üyeleri değil herkes okuyor. Örneğin ben üye olmadan önce forumu dışarıdan uzun bir süre dışarıdan izliyordum. Herkes kendi fonunu kendi bulsun. Sorular, görüşler, bilgilendirme gibi konular tabi ki olabilir. Ama şu fon çok iyi alın falan gibi tavsiyelere sıcak bakmıyorum.
-

Originally Posted by
matac
Bunu tüm ppf'ler yapabiliyor. Mevduat donüşü olabilir. Yada vb.
En iyi cevap portfoyü yönetende.
Sağolun aklıma gelmemişti
-

Originally Posted by
tele vole
ıpj -1 beklerken +1.05 getirmiş nasıl oldu anlamadım ama süper olmuş :D
Neden -1 bekliyordunuz? Hesap mı yaptınız diyeceğim ama o kadar farklı ülke hisselerinin olduğu bir fonun hesabını yapmak da zor bir iş.
-

Originally Posted by
Tbey35
Neden -1 bekliyordunuz? Hesap mı yaptınız diyeceğim ama o kadar farklı ülke hisselerinin olduğu bir fonun hesabını yapmak da zor bir iş.
çünkü kıpkırmızıydı portföy. başta tesla -7 idi mesela. hesaplama yapmadım sadece kan gölü olduğunu görerek öyle düşündüm
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri