Londra kripto CAÝZCOÝN de çýkarmýþ. Zamanýn ruhuna uygun.
Londra kripto CAÝZCOÝN de çýkarmýþ. Zamanýn ruhuna uygun.
16,88 deki gap bölgesinimi doldurmak’mý istiyor acaba
Son düzenleme : Susam; 18-03-2021 saat: 09:26.
Kervan (alýþ)yolculuðum bugün nihayetlendi. Dün totem bozuldu ya, Henüz doðmamýþ toruna mý ya da torunun evladýna mý kalýr bilinmez artýk. Hele yeni evdeki çürük elmalar bir temizlenerekten sil baþtan döþenip, donatýlsýn. O zamana kadar iki yakýn istasyon arasý misali gidip gelir kervan.
Biraz da sevgili sakallý amcanýn yadigarýna takýlayým. Bu günlere gelmemizde üzerimizde çok emeði var. Ýtirazýn mý var uyanýk?
Kavgasýz gürültüsüz bol kazançlar dilerim sevgili forumdaþlarým.
Tanrý’nýn en büyük ve biricik özelliði zamandan azade olmasýdýr. Zaman bizatihi Tanrý’nýn kendisidir.
Yolculuk nereye, ben anlayamadým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sayýn Ali Doðan, mecazi anlamda söylenmiþ sözler. Bu hisse için ayýrdýðým portföy tamamlandý. Bundan sonra bu forumda birþeyler karalamanýn artýk anlamsýz, bir mana ifade etmeyeceðini düþünerek artýk aktif olmayacaðým.
Yazýdaki ikinci paraðraf yönlerdirmeye girer. açýklamasý benim anlayýþýma göre etik olmaz.
Tanrý’nýn en büyük ve biricik özelliði zamandan azade olmasýdýr. Zaman bizatihi Tanrý’nýn kendisidir.
Dün uyanýk ali, hissede ne olabileceðine dair subliminal mesajý benim üzerinden vermiþti.Ali arada bunu yapar. Kendisi hem deli hem çeyrek akýllýdýr.
![]()
Mesele nedir bilirmisin yegen. Mesele tahtacinin isbank mobil borsa yukselenler listesine girmek istememesi. Dotunden korkuyo lot kaptiracagim diye parasida yok surup yukari temizlemeye. Is te boyle durum nacizane
Düne bak bir de bu güne cüss deve diyesi geliyor insanýn. Tam kumarbaz kaðýdý yaptýlar. Bul deveyi al parayý misali.
Yer Ýmleri