bu havada tavan yapmamasý hatta eksiye gitmesi normal. piyasada sýkýntý var. bist100 iþlem hacmine bakýnca da anlaþýlýyor.
piyasalar bir haber bekliyor muhtemelen. bizim kulaðý kesik baþar'lar zamanýný bekleyecek![]()
bu havada tavan yapmamasý hatta eksiye gitmesi normal. piyasada sýkýntý var. bist100 iþlem hacmine bakýnca da anlaþýlýyor.
piyasalar bir haber bekliyor muhtemelen. bizim kulaðý kesik baþar'lar zamanýný bekleyecek![]()
Sirius kardeþim merak etme býrakacam adam gibi hisse alýcam ama bi türlü zararýmý kurtaramýyorum al satta kurtarýrým dedim oda olmadý nerdeyse 20 tl maliyetim oluþtu çok sevdiðimden burda beklemiyorum alýcaðým hisseleri bile belirledim bi kýsmýylada kiripto borsasýna giricem aslýnda fazlasýyla kiripto borsasýna girecem hisselerim 30 endeksli temettüsü düzenli saðlam hisselerden olacak zaten .Þu yakamý kurtarabilirsem .Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Piyasalarýn beklediði haber deðil, tedirginlik. Tedirginliðin nedeni de 1500 seviyesinde oluþan boþluðun KISA SÜREDE dolup dolmayacaðý. Eðer ki, kýsa sürede BÝST de boþluk dolmaz ise ORTA VADE ayý piyasasýna hazýrlýklý olun. Endeksin 1000- 900 seviyelerine yönelmesi kuvvetle muhtemeldir. Forumda daha önce belirtildi zaten.
Piyasa, þirket haberleri bekleyenlere kolay gelsin. Allah onlara habersiz býrakmaz Ýnþalla.
Anlamadýðým piyasanýn neresi kötü stabil bir piyasa yaz havasýna giren bir piyasa hatta þuan pozitif seyirde her nedense piyasa hep kervana kötü söyliyim planlý dolandýrýcýlýk nasýl yapýyorlar çýkýþ yaparken bile KASITLI olarak 16,68 de býrakmýþ olduklarý gapý kapatma bahanesi yani sen ne dersen de dolandýrýcýlýk yapýlýyor.doðru kimi kime þikayer ediyon spk ya þikayet etsen hadi yakalansýn bi kaç kiþi cezasý bile yok mükafat gibi cezalarý var.Asýl cezayý yatýrýmcýnýn bu piyasadan çýkarak verebilir.Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hisse senedi fiyatý: OTM (WSE) PLN 3,30 +0,36 (+%12,24)
Bizim paracýklar yaramýþ polonyalý hissedarlara onlar bari sevinsinler bizim yerimize sevaptýr.
Kaybolan fiyat, istikrar ve güven oteritesini yeniden tesis etmek için.
Patronun tez zamanda aklýna baþýna almasý gerek yoksa KY. OLARAK YÖNETÝME EL KOYACAÐIZ.
Þirkete yolluyorum gece yollasaydým daha mý etkili olurdu acep bilemedim.
ZPC Otmuchow SA
3,40 PLN
+0,46 (%15,65)
Bugunde guzel itelediler ufak capli mali. Yarinda uc bes arasi eksi. 17 uzeri maliyetlenenler iki uc hafta bekleyedursun.
Yer Ýmleri