Hisse satmadan baþvuru yapma ihtimalin yok gibi bir þey. Kartonsan IMKB 100 hissesi, teminat olarak IMKB 30 hisselerini kabul ediyorlar. Özellikle bankalarýn bu konuda daha esnek olacaðýný sanmýyorum ama ziraat yatýrýma sorup öðrenmek daha doðru olur. Her arzdan önce hisselerin birçoðu aþaðý doðru salýnýyor, küçük yatýrýmcýlar muhtemelen arz için satýþa geçiyor. Kartonsan da kalmak da mantýklý deðil, aþýrý primli, nereden döneceði belli deðil, hiçbir uçak havada kalmaz mutlaka yere iner. Þimdiden her gün birer ikiþer satmaný tavsiye ederim.
 Alýntý Originally Posted by Arai Yazýyý Oku
Merhaba, ben henüz bu borsada yeniyim, çokta bilgim yok. Sizlere danýþmak için foruma üye oldum. 30 adet Kartn hissem var, 2 hafta önce yatýrým hesabý açýp onlarý almýþtým. Sizce pazartesi günü tüm hisseleri satýp 80 bin tl lik talep yollamam mantýklý olur mu bu halka arz için? Yoksa KARTN da kalmasý daha mý mantýklý size göre? yorumlarýn hepsini okudum, eðer 100 bine 1000 tl gibi bir þey verilecekse çok anlamsýz olur KARTN'u satmam. Bir de bu baþvuruyu hisse satmadan yapmam mümkün mü? Yani hisseleri teminat gösterebilirsin yazanlar olmuþ tam olarak nasýl oluyor o? Hisselerim Ziraat Yatýrýmda.