Dagitim pazartesi gunu yapilicak ama seans saatindr ama seans bitiminde bilmiyoruz
Mi 9 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dagitim pazartesi gunu yapilicak ama seans saatindr ama seans bitiminde bilmiyoruz
Mi 9 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdiden baþlamýþlar az lot gelirse þikayet var a þikayet ederiz demeye kervan gýda da ben sizi baþtan uyardým yedirmezler bak millet yanlýþlýkla 4 gündür kervansaray holding i kervan gýda sanarak tavandan her gün alým veriyorlar o halde düþün durum
Oyak ta 9 dan alim talebinde bulanan arkadasima tum alim islemi gerceklesmis. Hisseler gorunmuyor ama alim islemi gerceklesti diyor. Yarin ola hayrola artik.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ona geldiyse bize neden gelmiyor.Boyle bir sey olabilir ni.Dagitilim yapýlýrsa herkese ayni anda yapilir.Yarin oglene dogru dagitim yapilir.9 dan basvuru yapan herkese bütün lotlarinda gelmesi imkansýz bir kere basvuru cok yoðun olmus.
Böyle bi durum olmasý çok zor hocam en az 20 katý talep gelmiþtir yaptýðý talebin yüzde 5 i anca gelirSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Bende oyak müsterisiyim. Ýslem gerceklestý yazýyor ama minimum talep olan 1 lotmu yoksa tamamými yazmýyor. Büyük ihtimalle daðýtým baþladý iþlemler gercekleþiyor anlamýndadýr. Gerçelleþen miktar yazmýyor.
Yer Ýmleri