Bu demektirki deðil bugün önümüzdeki haftada alým fýrsatý vermeyecektirM2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu demektirki deðil bugün önümüzdeki haftada alým fýrsatý vermeyecektirM2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine ilk sýradaki alýcý GEDÝK tesadüfmü yoksa kurum iþini düzgün mü yapýyor ben bilemedim.
GEDÝK le de bir baðlantýmyok bende sizler gibi müþterisinin para kazanýp kazanmamasýný önemsemeyen, olsa da olur olmasa da olur görüþünde olan h.yatýrým müþterisiyim seans içerisinde en az 20. Aramamda ulaþabiliyorum kesinlikle mübala deðil.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Seans açýlýþýna kadar olan emirleri tek iþlemle BÝST e gönderiyor tek tek ayrý ayrý emir göndermiyor diye biliyorum toplu olarak gönderiyor < AÇILIÞTAN ÖNCEKÝ EMÝRLERÝ > ama kendi bünyesi içerisindede emir büyüklüðüne göre de sýraya koyduðunu duymuþtum orada sizin seans kapanýþýnda ertesi gün için verdiðiniz emirin 18:15:01 de kurumunuza iletmenizin bir önceliði yok büyüklük sýrasýna giriyor.
YTD
su anda tahtada alim girilen lot miktari halak arzda satilan tum mallardan fazla sanirim. ayrica sirketin yuzde 30 civarindaki lotuna dek geliyor. halak arzin oransal olduunu bilsem herseyle girerdim
Yer Ýmleri