Arkadaþlar bilmediðiniz birþeyler olabilir buda gayet doðal ama buraya yazýlanlarý da okuyun daha öncede yazdýðýmýz gibi sizin saat kaçta gönderdiðinizin hiçmi hiç önemi yok o emri seans açýlýrken aracý kurumunuzun yollama hýzý belirliyor seans saati dýþýnda yolladýðýnýz emirler ayný anda BÝST e iletilmiyor açýlýþta topluca iletiliyor aracý kurumunuzdan öðrenebilirsiniz.
YTD
Sunuda eklemekte fayda var. Araci kurum seans acilmadan once emirleri toplu olarak iletiyor fakat araci kurumunuz emir verdiginiz saate gore kendi icinde ayni siralamayla gonderir emirleri.
Emir buyukluk siralamasina gore iletilmez. Yukarda bir arkadas oyle yazmis onuda duzeltmek lazim.
SM-N980F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýðým hiçbir þeyi önemseyip dikkate almayýn. Kafam iyidir
ÝNÞAALLAH gelirde KY de kazanýr.
Hasan ve Haluk arkadaþlar Ferres bilmiyor mu gelmeyeceðini o da biliyor gelmeyecek ama bir kerede olsun aracý kurumunun düzgün çalýþtýðýný görmek istiyor Hani yeni bir dizi var TRT1 de GÖNÜL DAÐI dizisindeki Ramazan isminli oyuncu amca oðullarýna diyorya
"ben bilmiyormuyum amca oðulu dünyanýn yuvarlak olduðunu düz olmadýðýný,ben bilmiyormuyum Belediye baþkanýnýn kýzý Asuman ýn beni sevmeyeceðini ama bir kere de olsa inanmak istiyorum dünyanýn düz olabileceðine Asuman ýn beni sevebileceðine onun hayali bile bana yetiyor."
Yani olma ihtimali yok mu var.bütün artýlar ayný anda bir araya gelecek aracý kurumunuza en yüksek sayýyý siz gireceksiniz aracý kurmunuz çabuk davranýp sabah açýlýþta emirleri diðer aracý kurumlardan önce ilk yollayacak sonra halka arzdan hisse alan ve bu kadar kazanç bana yeter diyen arkadaþ satacak sizede 5000 veya 10000 hisse gelecek þansýnýz sýfýr deðil.
Eger emir verilen saatler (milisaniyeler) ayni ise, ayni fiyattan daha yuksek talepler kucuklere gore oncelikli olur. Ama dedigim gibi milisaniyeler bile ayni olmasi lazim.
Borsadaki altin kural olan "ilk giren ilk cikar" mantigi heryerde gecerlidir.
En basit bir ornekle anlatmak gerekirse, derinlik ekranini takip edin derim. Eger buyuk islemlerin onceligi olsaydi. Her bir kademedeki islem siralamalari buyukten kucuge dogru giderdi.
Bilmem anlatabildim mi?
Yer Ýmleri