Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yarýn tahta açýlabilir ama daha gideri var gibime geliyor.
Bir hafta daha tavan olur gibi önümüzdeki Perþembe kývamýný bulur.Ytd.
iþlem gördüðü günden itibaren hergün tavana alýþ giriyorum gelmedi yarýn da pek umudum yok ,alabilirsem uzun vade bekleyeceðim orantýlý arz da hissenin sahipleri genelde varlýklý çok alýþ talebi girenler onlarda kolay kolay satmýyor.
Arkadaþlar lütfen iç karartici karamsarliginizi ve coþkulu iyimserliginizi bize pompalamayip durmayýn..yeter ya. Bir akýllý siz misiniz düþecek çýkacak coþacak..
Tahta gibi takipçileri de yeni girmis galiba borsaya. Kimse sizin herhangi bir dayanaðý olmayan öngörülerinizi merak etmiyor.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Arkadaþlar þöyle bir durumda var. Þirket þuan döviz açýðýndan döviz fazlasý olan býr þirkete dönüþtü.. Arzdan oldukça yüklü miktar parayý kasasýna koydu.. Bu fýyatlar bistin gelmiþ olduðu rakamlara bakýlýrsa çokta þiþkin deðil gýbý.. Ama kýsa vade al satçý al katçý iseniz elbette dýkkat etmekte fayda var.. Buradaki sýkýntý kurumsal adý altýnda mal verilerin kurumlarýn karý görünce elindeki mallarý çýkmalarý oldu.
Bizler zor kazanýr kolay kaybederiz malum.. Yýnede herþeye hazýrlýklý olmak lazým.. Çok aç gözlü olmakta genelde kaybettiriyor.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri